Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018: Επιστροφή με νέο πρόσωπο 28-29-30/9/2018

Η εκδήλωση μοτοσυκλέτας που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλη το 2017 επιστρέφει δίνοντας υποσχέσεις για ακόμα δυνατότερες συγκινήσεις.

Πέρυσι το φθινόπωρο μια έκπληξη περίμενε τους σχεδόν 6.000 επισκέπτες της εκδήλωσης Ημέρες Μοτοσυκλέτας στο Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι. Έκπληξη από μια εκδήλωση που δεν διαφημίστηκε με συνηθισμένους τρόπους, μια εκδήλωση που έπρεπε να την ανακαλύψεις γιατί η μοτοσυκλέτα μπορεί να οδηγείται από πολλούς αλλά απευθύνεται σε “λίγους”. Μόνο που εκείνο το διήμερο ανακαλύψαμε ότι οι “λίγοι” είναι χιλιάδες και πως θα γίνουν ακόμα περισσότεροι την επόμενη φορά. Άνθρωποι που έχουν τη μοτοσυκλέτα στην καρδιά τους πέρασαν μαζί με τους φίλους τους ένα ΣΚ με τις πιο όμορφες και ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες που υπάρχουν. Ξύπνησαν μνήμες, πατεράδες έδειξαν στα παιδιά τους τις μοτοσυκλέτες των νεανικών τους χρόνων, χιπστεράδες ζαχάρωναν τις ιδιαίτερες custom κατασκευές και όλοι μαζί προγραμμάτιζαν αγορές από τα νέα μοντέλα που υπήρχαν εκεί. Δυνατές μουσικές και live, αλλά και κόντρες στα ποδοσφαιράκια, μαζί με το πολύ άνετο bar και καθιστικό που υπήρχαν κρατούσαν τον κόσμο πολλές ώρες στο αμαξοστάσιο. Στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας δίνουν ραντεβού αναβάτες με πολλά διαφορετικά γούστα και αντιθέσεις, παρόλα αυτά η κοινή τους αγάπη για τη μοτοσυκλέτα τούς ενώνει όλους σε μια μεγάλη παρέα που με ανυπομονησία περιμένει την επόμενη φορά.

2018 και ακόμα καλύτερα

Oι Ημέρες Μοτοσυκλέτας του 2018 θα φιλοξενηθούν το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου (28-29-30/9) και κρατώντας το αρχικό τους concept εμπλουτίζονται με νέες ιδέες. Το διήμερο γίνεται τριήμερο, έτσι ώστε όλοι να το ευχαριστηθούν περισσότερο με τη δυνατότητα περισσότερων επιλογών. Οι μοτοσυκλέτες θα είναι διαφορετικά στημένες στο χώρο, οι εκθέσεις classic και custom περισσότερο θεματικές και θα υπάρχουν ακόμα περισσότερες εταιρίες με σύγχρονες μοτοσυκλέτες, όπως και με ένδυση που ταιριάζει στο ύφος του event. Kαντίνες με ποιοτικό street food αλλά και καλλιτέχνες tattoo θα δώσουν ένα διαφορετικό χρώμα. Ένα μεγάλο stage για συναυλίες θα στηθεί στο μεγάλο ανοικτό χώρο για να υποστηρίξει και τη μεγάλη συναυλία που θα γίνει την τελευταία μέρα.

The Distinguished Gentlemans Ride

Tην τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου και από το 2012 διοργανώνεται σε όλο τον κόσμο ένα από τα πιο ιδιαίτερα και εντυπωσιακά μοτοσυκλετιστικά event. Το 2017, σε περισσότερες από 100 χώρες και 600 πόλεις αναβάτες έδωσαν το παρών με μοτοπορείες για ένα καλό σκοπό. Στόχος κάθε φορά είναι να μαζευτούν χρήματα που θα δίνονται σε ερευνητικά κέντρα για τη θεραπεία του καρκίνου του προστάτη και της ψυχικής υγείας. Το κοινό που συμμετέχει στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας ταυτίζεται με το σκοπό του The Distinguished Gentlemans Ride, για αυτό το λόγο και θα υποστηριχθεί αυτή η όμορφη προσπάθεια. Έτσι εφέτος, με μία μεθοδευμένη προετοιμασία και με τη συνεργασία πολλών Λεσχών Μοτοσυκλέτας, ετοιμαζόμαστε να δούμε μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές αναβατών σε παγκόσμιο επίπεδο. Την Κυριακή 30/9 στις 18.00 θα ξεκινήσει από τον πεζόδρομο της Ερμού πορεία με χιλιάδες αναβάτες, που θα διασχίσει το κέντρο της Αθήνας και θα καταλήξει στο χώρο του Αμαξοστασίου, όπου και θα γίνει μεγάλη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους. Στόχος είναι οι Ημέρες Μοτοσυκλέτας να καθιερωθούν στη μεγαλύτερη εκδήλωση μοτοσυκλέτας, όπου το κοινό πραγματικά συμμετέχει και δεν είναι απλά θεατής.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner