ΚΤΜ Orange Days 2016 στην Fanmoto – 3 και 4 Ιουνίου

O καθιερωμένος πλέον θεσμός των Orange Days επιστρέφει στην Ηλιούπολη.

FREERIDE E-SM
FREERIDE E-SM

Την Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Ιουνίου, οι φίλοι της ΚΤΜ αλλά και της μοτοσυκλέτας γενικότερα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν 11 υπέροχες, Αυστριακές θεές με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της Fanmotorcycles, ενός εκ των παλαιότερων και συνεπέστερων συνεργατών τηςKTM South East Europe. Το σημείο εκκίνησης θα είναι το κατάστημα της Fanmoto στην ‘Aνω Ηλιούπολη, Ηρώων Πολυτεχνείου 8. 

Φέτος, την τιμητική τους θα έχουν οι οικογένειες Duke, RC, Adventure και Freeride. Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες στο OrangeDays της Fanmoto θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν:

–      Τα κοφτερά και παιχνιδιάρικα RC 200 και RC 390.

–      Τα ευέλικτα και ζωηρά Duke 200 και Duke 390.

–      Το Duke 690, που με τεχνολογία αιχμής, τον κορυφαίο μονοκύλινδρο κινητήρα παραγωγής και απόλυτο στήσιμο, συνεχίζει την παράδοση του πρώτου Δούκα.

–      Το 1290 Super Duke R, δηλαδή του ισχυρότερου γυμνού παραγωγής στην πιο ακραία, ινδιάνικη εκδοχή του.

–      Το προσιτό και ολοκληρωμένο 1050 Adventure.

–      Το 1190 Adventure ABS, που συνεχίζει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση του κλασικού πλέον 990 Adventure.

–      Το πανίσχυρο και εντυπωσιακό 1290 Adventure, που αμφισβητεί τον παραδοσιακό, ευρωπαϊκό ανταγωνισμό σε κάθε επίπεδο.

–      Το πολιτισμένο χωμάτινο, 690 Enduro R.

–      Τα πρωτοποριακά Freeride E και Freeride SM, που με ηλεκτρικό μοτέρ, ελάχιστο βάρος και συμπεριφορά…ΚΤΜ βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη για τα ηλεκτρικά δίκυκλα.

RC 200 / RC 390
RC 200 / RC 390

Το μόνο που χρειάζονται για να συμμετέχουν οι ενδιαφερόμενοι είναι να δηλώσουν συμμετοχή στο info@fanmoto.gr ή στο 210 9955451. Τη μέρα του event οι συμμετέχοντες θα φέρουν ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης μοτοσυκλέτας, τον απαραίτητο εξοπλισμό (κράνος, μπότες, μπουφάν, γάντια) και φυσικά έντονη, πορτοκαλί διάθεση.

Ο Φάνης Στρωματιάς και οι συνεργάτες του, ένθερμοι υποστηρικτές της αυστριακής εταιρίας, με πολύχρονη πείρα πάνω σε όλα της μοντέλα θα εξασφαλίσουν μια άριστη διοργάνωση, από την οποία θα αποχωρήσετε με πλούσιες εμπειρίες και εμπεριστατωμένη άποψη για τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν.

ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο 210 9955451.

Το κατάστημα της Fanmoto βρίσκεται στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 8 στην Ηλιούπολη.
http://fanmoto.gr/

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner