Ο Λευτέρης Πίππος νικητής του 4ου αγώνα ΠΠΤ 2017 στις Σέρρες

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  ξεκίνησε τις προετοιμασίες μοτοσυκλέτας και οδηγού, την Παρασκευή πριν την έναρξη του 4ου αγώνα της χρονιάς, στην πίστα των Σερρών, δοκιμάζοντας και ελέγχοντας την μοτοσυκλέτα, ώστε να είναι αξιόμαχη για τον αγώνα της Κυριακής, όντας πίσω στην βαθμολογία, από τις ατυχίες των προηγούμενων αγώνων.


Οι προετοιμασίες και οι δοκιμές έφεραν την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect στην 5η θέση της σχάρας εκκίνησης για το αγώνα της Κυριακής!

Με έναν πολύ καλό έως ζεστό καιρό την Κυριακή, δίδεται η εκκίνηση του αγώνα και ο Λευτέρης Πίππος ξεκινάει από την 5η θέση του αγώνα, ενώ στην Κ1 στρίβει 7ος για να αναγνωρίσει πολύ σύντομα ότι είναι αξιόμαχος με τους προπορευόμενους συναθλητές του και έτσι ν’ αρχίσει το κυνήγι των θέσεων, ένα κυνήγι στα πλαίσια του αθλητικού γίγνεσθαι, όπου καταφέρνει να φτάσει  στην 2η θέση, πίσω ακριβώς από τον Σάκη Συνιώρη. Εκεί αρχίζει το πραγματικό “παιχνίδι” με τον συναθλητή του, με συνεχόμενες εναλλαγές θέσεων μεταξύ πρώτης και δεύτερης, για να καταλήξει υπέρ του Λευτέρη Πίππου ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου πριν την γραμμή τερματισμού και να πάρει την πολυπόθητη νίκη από τον συναθλητή του!

Το αποτέλεσμα, αφήνει μια γεύση ικανοποίησης αλλά και δικαίωσης για την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  και τον αναβάτη της Λευτέρη Πίππο, αλλά και ένα χαμόγελο σε όλους τους συμμετέχοντες και χορηγούς της ομάδας!

Επιτέλους, ο Λευτέρης Πίππος, μπόρεσε να δείξει την πραγματική του δύναμη και πίστη στις δυνατότητες που έχει.

Συνολικά, πιστεύουμε ότι ήταν ένας αγώνας, με αμφίβολο ξεκίνημα, αλλά με αποτέλεσμα που δικαιώνει, για την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και τον αναβάτη της, Λευτέρη Πίππο, που δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται, ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect, αλλά και ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμότατα τους χορηγούς τους για την υποστίρηξη τους, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Yamaha Racing μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Valvoline που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E., Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά,  την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την τεχνική υποστίρηξη έχει η GOULAS racing team του κ. Βασίλη Γούλα, την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε., την εταιρεία ALPINESTARS η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λευτέρη Πίππου, τα φρένα είναι FERODO, οι αλυσίδες είναι DID, ενώ τα ergal γρανάζια είναι OGNIBENE της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ, την εταιρεία MP motors έκθεση αυτοκινήτων του κ. Δημήτρη Πρόιου, τα γυαλιά SPY, την εταιρεία Xlite του κ. Μπαξεβάνη, την εταιρεία PRINTWAY, την εταιρεία SP Motor Racing του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη (MUPO, CAPIT, FABBRI, PP TUNING, REMUS, HELL, BERINGER, BIKEPLAST), το energy drink HELL, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, την εταιρεία PERFECT FAIRING για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, οι βαφές της μοτοσυκλέτας έγιναν από την εταιρεία Michalakelis Team, τον κ. Κώστα Περβολαράκη που ετοιμάζει το πρόγραμμα της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία e-novo.com έχει την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για όλο τον σχεδιασμό της ομάδας (paddock, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετα κ.α.), ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, είναι το περιοδικό BIKER SPIRIT, αλλά και το περιοδικό BIKEIT!.

Το ανανεωμένο αγωνιστικό ραντεβού της ομάδας Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και του αναβάτη της Λευτέρη Πίππου, στον επόμενο διπλό αγώνα που θα γίνει στην πίστα των Μεγάρων στις 14 & 15 Οκτωβρίου.

Φωτογραφίες © IGF Productions

Αποτελέσματα Supersport 4ου ΠΠΤ Σέρρες 2017

Βαθμολογία ΠΠΤ 2017