Λευτέρης Πίππος – Yamaha Racing, Valvoline, Motodirect στην Τρίπολη

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect  έτοιμη για τον 2ο αγώνα της χρονιάς, βρέθηκε στο φιλόξενο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Τρίπολης από την Παρασκευή, δοκιμάζοντας και ελέγχοντας την μοτοσυκλέτα, ώστε να είναι αξιόμαχη για τον αγώνα της Κυριακής.

Την 2η μέρα δοκιμών το Σάββατο, ακόμα “ψάχνεται” η ομάδα αλλά και ο αναβάτης της για το καλύτερο δυνατό “στήσιμο” της μοτοσυκλέτας, έτσι, στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, έχει φθάσει μόλις στον 4ο χρόνο μεταξύ των συναθλητών του, μια καθόλου κακή θέση, με γνώμονα ότι αναβάτης της ομάδας Yamaha Racing | Valvoline | MotodirectΛευτέρης Πίππος, όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι αξιόμαχος ακόμα και από τις “πίσω” θέσεις, στην σχάρα εκκίνησης!

Με έναν λαμπρό ήλιο και την θερμοκρασία σε πραγματική άνοιξη, η Κυριακή βρίσκει στην εκκίνηση του αγώνα τον Λευτέρη Πίππο να ξεκινάει ακαριαία, πανέτοιμο να καλύψει την διαφορά, από την πρώτη κιόλας στροφή.

Έτσι λοιπόν, στην Κ1 έχουμε πλέον τον Λευτέρη Πίππο να βρίσκεται στην 3η θέση, ακολουθώντας δυνατά του δύο πρώτους, τον Σ. Συνιώρη και Χ. Παρασκευόπουλο.

Όμως, η μοτοσυκλέτα του Λευτέρη Πίππου, είχε μια άλλη άποψη για την λειτουργία της, πράγμα που φάνηκε σύντομα, όταν άρχισαν τα μηχανικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να υστερεί συνεχώς σε “δύναμη” και ταχύτητα! Το αποτέλεσμα ήταν να χάνει διαρκώς τις θέσεις κατάταξης, την μία μετά την άλλη, για να καταλήξει να τερματίσει στην δέκατη θέση, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες, επάνω σε μια μοτοσυκλέτα που δεν ανταποκρινόταν καθόλου.

Ευτυχώς όμως που δεν υπήρξαν συνέπειες και ο Λευτέρης Πίππος μπόρεσε να τερματίσει. Δυστυχώς η μάχη που περιμέναμε όλοι, από τον Λευτέρη Πίππο με τους συναθλητές του, δεν έγινε, αν και ο Λευτέρης Πίππος, έδινε την δική του μάχη, για να καταφέρει να δουλέψει η μοτοσυκλέτα του!

Συνολικά, ήταν ένας αγώνας, με αναπάντεχο αποτέλεσμα, για την ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και τον αναβάτη της, Λευτέρη Πίππο, που είναι έτοιμος να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται, ώστε να πετύχει το καλύτερο δυνατό!

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect, αλλά και ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμότατα τους χορηγούς τους για την υποστίρηξη τους, οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Yamaha Racing μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., Valvoline που εκπροσωπείται από την εταιρεία LPC A.E., Motodirect που εκπροσωπείται από την εταιρεία Μοτοδίκτυο Α.Ε., η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά,  την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την τεχνική υποστίρηξη έχει η GOULAS racing team του κ. Βασίλη Γούλα, την εταιρεία ΣΑΜΠΑ Α.Ε., την εταιρεία ALPINESTARS η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λευτέρη Πίππου, τα φρένα είναι FERODO, οι αλυσίδες είναι DID, ενώ τα ergal γρανάζια είναι OGNIBENE της εταιρείας ΕΛΤΡΕΚΚΑ, την εταιρεία MP motors έκθεση αυτοκινήτων του κ. Δημήτρη Πρόιου, τα γυαλιά SPY, την εταιρεία Xlite του κ. Μπαξεβάνη, την εταιρεία PRINTWAY, την εταιρεία SP Motor Racing του κ. Μιχάλη Σπηλιώτη (MUPO, CAPIT, FABBRI, PP TUNING, REMUS, HELL, BERINGER, BIKEPLAST), το energy drink HELL, τα αναψυκτικά ΛΟΥΞ, την εταιρεία PERFECT FAIRING για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, οι βαφές της μοτοσυκλέτας έγιναν από την εταιρεία Michalakelis Team, τον κ. Κώστα Περβολαράκη που ετοιμάζει το πρόγραμμα της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία e-novo.com έχει την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για όλο τον σχεδιασμό της ομάδας (paddock, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετα κ.α.), ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας είναι η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, είναι το περιοδικό BIKER SPIRIT, αλλά και το περιοδικό BIKEIT!.

Η ομάδα Yamaha Racing | Valvoline | Motodirect και ο αναβάτης της Λευτέρης Πίππος, θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους για το Π.Π.Τ. 2017 με το ανανεωμένο αγωνιστικό ραντεβού τους στον τρίτο αγώνα της χρονιάς, που θα γίνει στήν πίστα των Σερρών στις 28 Μαϊου 2017!

Φωτογραφίες : IGF Productions