1 March 2024
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥΕλληνική επικαιρότητα

Με απόλυτη επιτυχία έγινε η 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών, που διοργάνωσε η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο στα Λουτρά Αριδαίας

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη η 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών, που διοργάνωσε η Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία – ΕΛ.ΜΟΤ.Ο στα Λουτρά Αριδαίας, από 1 έως 3 Δεκεμβρίου 2023.

Η ιδέα ήταν πολύ απλή. Να ανταμώσουμε φίλοι μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα, να περάσουμε ένα τριήμερο γεμάτο με μοτοσυκλετιστικές δράσεις και ταυτόχρονα να προβάλλουμε μέσα από την εκδήλωση μας, μια πολύ όμορφη γωνιά της πατρίδας μας.

Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεδομένου ότι πρόκειται για μια χειμερινή δράση, με συμμέτοχες από την Ορεστιάδα μέχρι την Καλαμάτα και από την Νάξο μέχρι την Κεφαλονιά. Πιο συγκεκριμένα μέχρι και το Σάββατο το απόγευμα, 424 μοτοσικλετιστές και μοτοσικλετίστριες πέρασαν από την κεντρική Γραμματεία και δήλωσαν την συμμετοχή τους. Πολλοί ακόμα που έφτασαν λίγο αργότερα ή την επόμενη ημέρα, δυστυχώς δεν μπόρεσαν να απογραφούν.

Υπολογίζεται όμως ότι περισσότεροι από 700 μοτοσυκλετιστές ήταν εκεί το τριήμερο, με αρκετούς από αυτούς να μένουν στην περιοχή για περισσότερες ημέρες. Πολλές και παράλληλες οι εκδηλώσεις που ¨έντυσαν¨ το τριήμερο, με κάποιες να ξεχωρίζουν δίνοντας το νέο ύφος που προωθεί και επιθυμεί η Ομοσπονδία μας για τις δράσεις της. Έτσι είχαμε την Παρασκευή το τεχνικό σεμινάριο αναρτήσεων από τον Πρωταθλητή αγώνων Enduro κ.Τασούλη Χρήστο, την παρουσίαση του εκδρομικού στα Ιμαλάια από τους Greek Adventure Riders και το Σάββατο το τεχνικό σεμινάριο ελαστικών από τον Πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας με συμμετοχές στο Isle of Man κ. Ανδρέα Ψυχογιό.

Τα σεμινάρια, η επίσκεψη στο αποσταγματοποιείο του κ. Μελισανίδη, το μεγάλο εκδρομικό του Σαββάτου στην Λίμνη Βεγορίτιδα, οι βουτιές στις εξωτερικές πισίνες των Λουτρών, οι δύο μουσικές βραδιές, τα χαμόγελα, οι νέες φιλίες, η ενέργεια όλη… Θα μπορούσαμε να γράφουμε για ώρες αλλά αυτό το αφήνουμε σε όλους εσάς που με τις φωτογραφίες και τα video, αποτυπώσατε την μοναδική ατμόσφαιρα της εκδήλωσης. Οι ευχαριστίες είναι πάντα μέρος της αποτίμησης και ιδιαίτερα σε ανθρώπους που συνέβαλαν στην επιτυχία μιας δράσης και ειδικά σε αυτούς που ενώ είναι έξω από τον χώρο της μοτοσυκλέτας, υποστήριξαν με θέρμη το εγχείρημά μας.

Θα θέλαμε να σταθούμε σε δύο προσωπικότητες της περιοχής, τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση, έναν άνθρωπο με όραμα και μεγάλη αγάπη για τον τόπο του, που από την πρώτη στιγμή ήταν δίπλα μας παρέχοντας μας κάθε δυνατή βοήθεια στην οργάνωση της εκδήλωσης και τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πέλλας, κ. Ιορδάνη Τσώτσο, ο οποίος με την μεγάλη εμπειρία του στον χώρο του επιχειρείν, κατάλαβε αμέσως το όφελος και την προβολή για τις επιχειρήσεις της περιοχής και στήριξε την εκδήλωση.

Το μεγάλο, το τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει σε όλους εσάς που είτε οργανωμένοι σε Λέσχες, μοτο-ομάδες, μοτο-παρέες, είτε μεμονωμένοι, συμμετείχατε στην 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Αυτό μαζί με ένα επίσης μεγάλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ για τυχόν λάθη ή παραλείψεις, με μοναδική δικαιολογία την τόσο μεγάλη συμμέτοχη που μεγάλωνε όλο και περισσότερο όσο περνούσαν οι ώρες και τελικά ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη της οργανωτικής ομάδας.

Το πρώτο βήμα έγινε και ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά ! Η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο είναι όλοι εσείς! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε στην επόμενη μεγάλη συνάντησή μας!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events