Με διπλή νίκη επιστρέφει ο 11χρονος Έλληνας Παναγιώτης Κολλάρος από το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior 2022 – Αποτελέσματα

Ο Παναγιώτης Κολλάρος, o 11χρονος Έλληνας οδηγός επιστρέφει με διπλή νίκη από το Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior 2022, όπου συμμετέχει στους αγώνες στην κατηγορία Trofeo Prime Pieghe με μοτοσυκλέτες Ohvale 110cc, στην οποία αγωνίζονται παιδιά ηλικίας 9 -12 χρόνων, τα οποία δεν έχουν αγωνιστική εμπειρία.

Οι αγώνες της κατηγορίας πραγματοποιούνται στα πλαίσια του πρωταθλήματος CIV Junior.

Το Prime Pieghe Trophy ξεκίνησε τον πρώτο γύρο της πρώτης σεζόν στην πίστα της Vallelunga και ήδη σημειώνει επιτυχία. Δεκατρείς μοτοσυκλέτες Ohvale GP0 110 που κληρώθηκαν για δεκατρείς αναβάτες προκειμένου να έχουν τη μέγιστη ισορροπία στην πίστα με τις ίδιες τεχνικές συνθήκες. Ρούχα και προστασίες παρέχονται από τον οργανισμό. Αυτή είναι η φόρμουλα που επέλεξε η Ιταλική Ομοσπονδία Μοτοσυκλέτας για να φέρει τους πολύ νέους χωρίς εμπειρία πιο κοντά στον κόσμο των αγώνων στην πίστα.

Οι δύο αγώνες ήταν σόλο για τον 11χρονο Έλληνα οδηγό Κολλάρο Παναγιώτη που μετά την κατάκτηση της pole position κέρδισε και τον πρώτο και τον δεύτερο αγώνα με διαφορά.

Στον πρώτο αγώνα, ο Παναγιώτης τερμάτισε με 6.882 δευτερόλεπτα μπροστά από τον 2ο, ενώ στον δεύτερο αγώνα τερμάτισε με διαφορά 3.884 δευτερόλεπτα.

Στο βάθρο Riccardo Scisciani και Mattia Ciampalini είναι δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα

Ο Παναγιώτης Κολλάρος ύψωσε την ελληνική σημαία στο ψηλότερό σκαλιά του βάθρου μέσα στην Ιταλία σε έναν διεθνή αγώνα στην Vallelunga, που ξεκινά σαν φυτώριο για νέα ταλέντα, και όπως όλα δείχνουν, εδώ έχουμε ένα καθαρό και γνήσιο ταλέντο!

Το Bikerspirit θα είναι δίπλα του και θα τον παρακολουθεί στην νέα του καριέρα που ξεκίνησε φέτος με μια διπλή νίκη και θα ενημερώνει το Ελληνικό κοινό!

 

“New Kid in Town” – Παναγιώτης Κολλάρος o 11χρονος Έλληνας που θα αγωνιστεί στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CIV Junior 2022

Related Posts