Με τον Λέανδρο Ντότσικα συνεχίζει η Yamaha Tsokos Racing στο Π.Π.Τ. 2016

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing μετά τον τραυματισμό του αναβάτη της Λάμπρου Τσώκου στον 3ο αγώνα του Π.Π.Τ. 2016 στην πίστα των Μεγάρων, όπου είναι αναγκασμένος να μείνει για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος εκτός αγώνων, τα ηνία της εκπροσώπησης της ομάδας αναλαμβάνει ο 2ος οδηγός Λέανδρος Ντότσικας, που αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, Racing 250 και που απέδειξε την αξία του όταν στο ίδιο αγώνα, στέφθηκε νικητής μετά τον τραυματισμό του Λάμπρου Τσώκου!

dotsikasΚατόπιν συμφωνίας με τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας, την πλήρη εκπροσώπηση πλέον για το υπόλοιπο του Πρωταθλήματος, θα έχει ο Λέανδρος Ντότσικας, ένας νέος και ταλαντούχος οδηγός, με όρεξη και όραμα για διακρίσεις, αλλά πάντα με ήθος και πνεύμα αθλητικό!

Έτσι λοιπόν, οι χορηγοί της ομάδας όσον αφορά την εκπροσώπηση τους μέσα στην πίστα, θα βρίσκονται όλοι στην μοτοσυκλέτα του Λέανδρου Ντότσικα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα Yamaha Tsokos Racing στους χορηγούς της που είναι: Η εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά  με ελαστικά DUNLOP και κουβέρτες ελαστικών CHICKEN HAWK, την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την YAMAHA μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., την εταιρεία PAPASTAVROU SHOPS, η οποία έχει αναλάβει την ένδυση του Λάμπρου Τσώκου, τα Λιπαντικά – Πρόσθετα – Βελτιωτικά LIQUI MOLY που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία  Ε.ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. Τα Λιπαντικά Μοτοσυκλέτας για την Ελλάδα διατίθενται επίσημα από την εταιρεία Π.ΒΑΛΕΝΤΗΣ – Γ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε, ενώ οι χορηγοί επικοινωνίας της ομάδας, είναι το περιοδικό MOTOGP WORLD του κ. Δημήτρη Διατσίδη, και η τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, η εταιρεία CL BrakesKOSTPART του κ. Σταμάτη Κοντογιάννη για τα φρένα, η εταιρεία AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, η εταιρεία ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, η εταιρεία MOURATIS GPSEBIMOTO για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, η εταιρεία RACE TECH του κ. Παπαγιάννη για τις εξατμίσεις, η εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, η εταιρεία BIZZARE STICKERS του κ. Ηρακλή Λεοντή για τα αυτοκόλλητα, τα πανό και τις σημαίες της ομάδας, το φυσικοθεραπευτήριο Φυσιολύσις, η εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ αρτοποιία ζαχαροπλαστική, οι βαφές των μοτοσυκλετών έγιναν από την εταιρεία RAINBOW ΒΑΦΕΣ, η εταιρεία e-novo.com για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και η superbmotos.com για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας (φορτηγό, πανό, εμφανίσεις, μοτοσυκλετών κ.α.).  Επίσης σημαντική συνεισφορά έχουν στην ομάδα οι: κ. Νίκος Πολύδωρος, κ. Νίκος Οικονόμου & κ. Προκόπης Μπιμπίκας.

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα συνεχίσει την προσπάθεια της για το υπόλοιπο του Π.Π.Τ. 2016 με οδηγό τον Λέανδρο Ντότσικα, ο οποίος θα δώσει στο επόμενο αγωνιστικό ραντεβού με τους πολυπληθείς και αγαπητούς φίλους της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, στον επόμενο αγώνα της χρονιάς, στις Σέρρες στις 18 Σεπτεμβρίου 2016!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner