21 April 2024
Moto Guzzi

Moto Guzzi V7 III Carbon: διαθέσιμη η αποκλειστική ειδική έκδοση της πιο αγαπημένης Moto Guzzi

Η V7 III CARBON ΑΠΟΚΑΛΥΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΧΑΡΗ ΣΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΑΚΟΝΗΜΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ – 1921 ΟΧΗΜΑΤΑ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΟ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ MOTO GUZZI.

Η Moto Guzzi V7 III Carbon αντιπροσωπεύει τη νεότερη ερμηνεία μίας από πιο κλασικές ιταλικές μοτοσυκλέτες. Από το 1967, όταν άρχισαν οι πωλήσεις των πρώτων μοντέλων, η V7 έγινε η σαγηνευτική πρέσβειρα των αξιών της ποιότητας και της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζουν τον Οίκο του Αετού, ξεχωρίζοντας για τον σχεδιασμό αλλά και τον τεχνικό εξοπλισμό της.

Σήμερα, στην τρίτη έκδοσή της, η  V7 III είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα και ένα σύμβολο της ιταλικής προέλευσης, συγκεντρώνοντας την εκτίμηση ενός ευρέος και ετερογενούς κοινού. Αυτό επιτυγχάνεται αφενός χάρη στην ποιότητα κατασκευής, την ευελιξία και την ευκολία χειρισμού, χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για αστική χρήση, και αφετέρου χάρη στο μοναδικό και απαράμιλλο στυλ. Επιπλέον υπάρχουν εκτεταμένες δυνατότητες προσωποποίησης, με μια εξαιρετική συλλογή αξεσουάρ και ειδικών εξαρτημάτων.

Σε αυτό το επιτυχημένο πλαίσιο εντάσσεται σήμερα η εκλεπτυσμένη V7 III Carbon, διαθέσιμη στα σημεία πώλησης Moto Guzzi στην τιμή των 9.940 ευρώ.

Παράδοση και σπορ χαρακτήρας συνδυάζονται σε μία μοναδική δημιουργία

Η V7 III Carbon εξυμνεί την εξατομίκευση, με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της εμπλουτίζοντας το στυλ της με τον αυθεντικό σχεδιασμό της V7 και την υψηλή ποιότητα πολυάριθμων εξαρτημάτων από ανθρακόνημα, όπως τα κοντά φτερά και τα πλαϊνά φέρινγκ που υπογραμμίζουν το νέο και δυναμικό χαρακτήρα του best seller μοντέλου της Moto Guzzi. Με τη V7 III Carbon, τα στοιχεία από ανθρακόνημα, που συνήθως προορίζονται για supersport μοντέλα, εισάγονται για πρώτη φορά στον κόσμο των κλασικών μοτοσυκλετών παραγωγής, μία σπορ πινελιά σε απόλυτη συνέπεια με την ιστορία της V7.

Η εξολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της V7 III Carbon ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που επιλέχθηκε για τη δαγκάνα Brembo του μπροστινού δισκόφρενου, τα λογότυπα στα πλαϊνά φέρινγκ και το σήμα του αετού στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ο «Made in Mandello» κινητήρας ξεχωρίζει επίσης χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara®, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και φινίρισμα με κόκκινη ραφή, μία δημοφιλής στυλιστική επιλογή, αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την εξεζητημένη εμφάνιση. Πράγματι, αυτό το μοντέλο διαθέτει πληθώρα εκλεπτυσμένων λεπτομερειών: τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billet αλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα, όπως είναι και τα καλύμματα των μπεκ και το κάλυμμα της αντλίας του πίσω φρένου.

Συνεχίζοντας την παράδοση, η V7 III Carbon είναι το μοναδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της οικογένειας V7 III. Η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι: μόλις 1921 διαθέσιμα τεμάχια, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Moto Guzzi.

Επισκεφτείτε σήμερα ένα σημείο πώλησης Moto Guzzi για να ενημερωθείτε για το ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών που προσφέρεται σε όλα τα μοντέλα Moto Guzzi:

  • Δωρεάν διετής επέκταση εργοστασιακής εγγύησης
  • Δωρεάν 4 χρόνια οδική βοήθεια
  • Ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα: προκαταβολή από 0%, έως 72 μήνες εξόφληση

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events