MotoGP: Συνέντευξη Τύπου των πρωταγωνιστών στο Phillip Island !

Στην καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε αγώνα, βρεθήκαν οι Marc Marquez, Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso, Bradley Smith, Alex Marquez και Jack Miller.
__gp_0612_slideshow_169

Αφού κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP για το 2014 την περασμένη Κυριακή στην Ιαπωνία ο  Marc Marquez σχολίασε: «Αισθάνομαι πολύ καλά, λιγότερη πίεση, πιο ελεύθερος. Το Πρωτάθλημα έχει τελειώσει, αλλά είμαι κουρασμένος μετά απ’ όλες τις υποχρεώσεις και τα πάντα. Φυσικά το χαίρεσαι περισσότερο όταν είσαι ο νικητής κι η ψυχολογία σου είναι στα ύψη. ”

__gp_0654_slideshow_169

Και πρόσθεσε: “Την Κυριακή το βράδυ γιορτάσαμε με την ομάδα, είχαμε ένα δείπνο με το ιαπωνικό προσωπικό και στη συνέχεια, μόνο με την ομάδα.  Το Phillip Island είναι ένα ιδιαίτερο μέρος και μια από τις  καλύτερες πίστες. Είναι πραγματικά ωραία να οδηγώ εδώ. ”

Ο Νικητής των δυο τελευταίων αγώνων σε Aragon και Motegi, Jorge Lorenzo είναι ενθουσιασμένος για τον 16ο αγώνα που έρχεται και σχολίασε: “Για μένα είναι πάντα ευχαρίστηση να έρθω εδω. Όχι μόνο το Phillip Island, αλλά όλη αυτή η υπέροχη χώρα. Αγαπώ τις πόλεις της Μελβούρνης και του Σύδνεϋ και η περιοχή γύρω από το Phillip Island είναι φανταστική. είναι το αγαπημένο μου μέρος “.

__gp_0756_slideshow_169

Για την φάση που είναι τώρα σχολίασε:  “Εμείς απλά χρειάζεται να βάλουμε τα κομμάτια του πάζλ εκεί που πρέπει. Είμαστε ανταγωνιστικοί και ισχυροί τώρα. Δεν πρόκειται να είναι εύκολο να συνεχίσουμε τις νίκες, επειδή υπάρχουν τέσσερις αναβάτες σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά το επίπεδο μας είναι υψηλό. ”

Ο Andrea Dovizioso, ο οποίος φθάνει στην Αυστραλία μετά από την πρώτη του pole position με την ιταλική ομάδα το περασμένο Σάββατο στο Motegi, σχολίασε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι, ειδικά για την pole position,  είναι κάτι το ιδιαίτερο. Το Σαββατοκύριακο στο Motegi ήταν καλό και ήμασταν όλο και πιο  γρήγοροι. Είμαστε όλο και πιο κοντά στην κορυφή. Στον αγώνα στις αρχές του αγώνα ήμασταν με τους πρώτους. ”

__gp_0686_slideshow_169
Συνεχίζοντας είπε, “Πρέπει να επικεντρωθούμε στα θετικά πράγματα. Πέρυσι ήμασταν πολύ πίσω και τώρα είμαστε κοντά στο βάθρο. Είμαι ενθουσιασμένος με το project της  επόμενης χρονιάς. Κάναμε δοκιμές  εδώ στο Phillip Island τον περασμένο χειμώνα και οι χρόνοι μας ήταν κοντά στους κορυφαίους.”

Ο Bradley Smith, όπου κατέκτησε την ένατη θέση στην Ιαπωνία, δήλωσε: “Πιστεύω ότι αυτό που κάναμε στο Motegi ήταν αξιοσέβαστο, η  τρίτη θέση όσον αφορά τις  δορυφορικές  μοτοσικλέτες . Είμαι  ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα του Σαββατοκύριακου.”

__gp_0626_slideshow_169

Ο Βρετανός που είναι για δεύτερη σεζόν στο MotoGP: “Η θέση μας στην βαθμολογία του πρωταθλήματος  δεν φαίνεται εξαιρετική. Αλλά μερικές φορές ο πίνακας βαθμολογίας δεν λέει όλη την Αλήθεια . Το Επίπεδο απόδοσης μας είναι  καλύτερο από ό, τι πέρυσι. Μερικά από αυτά τα παιδιά  που κάθονται εδω δίπλα μου έχουν ανεβάσει σε υψηλό επίπεδο το πρωτάθλημα και θα πρέπει να συμβαδίσουμε και εμείς  με αυτό. Είμαι άνετα με την Μ1, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιες τεχνικές που συνεχίζω να μαθαίνω. ”

__gp_0769_slideshow_169
Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στην  Moto3 Alex Marquez, έχοντας δημιουργήσει ένα προβάδισμα 25 βαθμών και με τρεις αγώνες να απομένουν φέτος, σχολίασε, “Είμαι επικεντρωμένος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε ένα καλό πακέτο και τρεις αγώνες να απομένουν. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο τρόπο όπως έχω κάνει σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πρέπει να πάμε σε κάθε αγώνα και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σε κάθε αγώνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί. ”

__gp_0724_slideshow_169
Ο Jack Miller  σχολίασε: “Ο αγώνας στο σπίτι μου δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη  στιγμή μετά από δύο δύσκολα Σαββατοκύριακα. Έχουμε γίνει ανταγωνιστικοί σε αυτούς τους δύο τελευταίους γύρους. Υπάρχουν 75 βαθμούς στους επόμενους αγώνες και εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα.”

__gp_0633-2

Related Posts