Νέα Ducati Scrambler 1100 Pro και Sport Pro 2020: Πρώτες επίσημες φωτογραφίες και βίντεο!

Το Ducati Scrambler 1100 Pro και το Ducati Scrambler 1100 Sport Pro είναι τα νέα μέλη της ιταλικής ρετρό οικογένειας, δύο μοντέλα με πιο προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα.

Η ιταλική μάρκα επιβεβαίωσε την άφιξη του νέου Ducati Scrambler 1100 Pro και του Sport Pro με μια σειρά φωτογραφιών και ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνουν τις νέες εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

Διαθέτουν τον δικύλινδρο κινητήρα 1079 cc , μεταλλικό ντεπόζιτο 15 λίτρων και μια νέα δερμάτινη σέλα και υπόσχονται διασκέδαση, στιλ και αίσθηση ελευθερίας και ασφάλειας.

Από τη μία πλευρά, θα υπάρχει το Ducati Scrambler 1100 Pro , με ένα χρωματικό συνδυασμό δύο τόνων «Ocean Drive» που συνδυάζεται με ένα πολυγωνικό χαλύβδινο πλαίσιο και οπίσθιο υποπλαίσιο αλουμινίου, και τα δύο σε μαύρο χρώμα, το ίδιο χρώμα με τα καλύμματα αλουμινίου.

Στη δεξιά πλευρά υπάρχει μια νέα διπλή εξάτμιση και μια πινακίδα στήριξης που είναι πιασμένη στο ψαλίδι. Ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι ο προβολέας που είναι εμπνευσμένος από την προστατευτική κολλητική ταινία που χρησιμοποιήθηκε πίσω στη δεκαετία του ’70, και έχει ενσωματωθεί μέσα στο προβολέα ένα μαύρο μέταλλο “X”: μια λεπτομέρεια που καθιστά την μοτοσυκλέτα άμεσα αναγνωρίσιμη, ακόμη και όταν τα φώτα σβήσουν.

Από την πλευρά του, το Ducati Scrambler 1100 Sport Pro είναι η πιο δημοφιλής έκδοση της οικογένειας Scrambler. Διαθέτει όλες τις λεπτομέρειες σχεδίασης του PRO, αλλά και ένα μοναδικό σετ εξοπλισμού με ανάρτηση Öhlins, χαμηλό τιμόνι και καθρέπτες στην άκρη του τιμονιού Café Racer.

Το 1100 Sport PRO διαθέτει επίσης ένα σχέδιο χρωμάτων Matt Black, το οποίο συμπληρώνεται από πλαϊνά πάνελ που φέρουν ζωγραφισμένο λογότυπο 1100.

Και τα δύο μοντέλα έχουν τις τελευταίες εξελίξεις στα ηλεκτρονικά για τον έλεγχο πρόσφυσης (DTC) της Ducati , το οποίο ρυθμίζεται ειδικά για αυτά τα μοντέλα, και το ABS Cornering , το οποίο εξασφαλίζει ασφάλεια σε κάθε στροφή. Διαθέτουν επίσης τα τρία προγράμματα οδήγησης (Active, Journey and City) που βοηθούν τους ακόμη λιγότερο έμπειρους αναβάτες να βρουν τη σωστή ισορροπία στη χρήση ηλεκτρονικών εξαρτημάτων επιλέγοντας το στυλ οδήγησης τους.

VIDEO

Στο τέλος Μαρτίου, τα νέα Ducati Scrambler 1100 Pro και Scrambler 1100 Sport Pro θα φθάσουν στους αντιπροσώπους.

Related Posts