Νέα σειρά Scrambler 2019 παρουσίασε η Ducati στην Intermot 2018: Full Throttle, Café Racer και Desert Sled

Η Ducati παρουσίασε στην Intermot 2018την ανανεωμένη οικογένεια Ducati Scrambler με τα τρία νέα Scrambler για το 2019 με τα μοντέλα Full Throttle Scrambler, Scrambler Café Racer και Scrambler Desert Sled.

Τα μοντέλα του 2019, έχουν ακόμη πιο ελκυστικά νέα εντυπωσιακά σχέδια χρωμάτων. Ωστόσο, το σημαντικό είναι το ABS Cornering Corner, υπογεγραμμένο από τη Bosch, η οποία εγγυάται μεγαλύτερη ασφάλεια από ποτέ.

Τα νέα Scramblers διαθέτουν και νέα, πιο ανθεκτικά πλευρικά πάνελ από αλουμίνιο, τα οποία ταιριάζουν καλύτερα με το χαρακτηριστικό ντεπόζιτο σε σχήμα δάκρυ. Ο κινητήρας με μαύρο φινίρισμα και το πλανισμένο άκρο τονίζουν ακόμα περισσότερο την ήδη ελκυστική αισθητική αυτών των μοντέλων.

Τα Ducati Scrambler 2019 έχουν το νέο προβολέα με φως ημέρας, DRL (Daytime Running Light) που ενισχύει την ορατότητα της μηχανής στην κυκλοφορία, ακόμη και στο φως της ημέρας, όπως και τα νέα φλας LED αυτόματης απενεργοποίησης. Περισσότεροι εργονομικοί διακόπτες διευκολύνουν τον αναβάτη στην πλοήγηση στα μενού των οργάνων LCD, το οποίο περιλαμβάνει τώρα πληροφορίες για το επίπεδο καυσίμου.

Το φαρδύ τιμόνι του Ducati Scrambler, το νέο επίπεδο κάθισμα και το ανανεωμένο σύστημα ανάρτησης, συνδυάζονται για να παρέχουν μια πιο άνετη και χαλαρή θέση οδήγησης. Το νέο Bosch Cornering ABS μεγιστοποιεί την ενεργητική ασφάλεια κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος, εξασφαλίζοντας στους οδηγούς πλήρη διασκέδαση.

Οι αναβάτες θα εκτιμήσουν επίσης το νέο σύστημα ελέγχου υδραυλικού συμπλέκτη με μαλακότερη αίσθηση, ενώ η ρυθμιζόμενη μανέτα – όπως του εμπρός φρένου – εξασφαλίζει ότι η μανέτα μπορεί να προσαρμοστεί στις ατομικές ανάγκες.

Το Σύστημα Πολυμέσων Ducati σας επιτρέπει να οδηγείτε ενώ ακούτε την αγαπημένη σας μουσική, απαντάτε σε εισερχόμενες κλήσεις ή συνομιλείτε με τον συνεπιβάτη στην ενδοεπικοινωνία.

Related Posts