22 February 2024
BMWEICMA 2018

Νέο BMW C 400 GT παρουσίασε στην EICMA 2018 – Photo  Mega Gallery

Η BMW παρουσίασε στην EICMA 2018 στο Μιλάνο τoνέο σκούτερ C 400 GT, ένα Gran Turismo μεσαίου μεγέθους σκούτερ, προσανατολισμένο στην περαιτέρω αυξημένη άνεση και βελτιωμένη δυνατότητα ταξιδιού όπως ισχυρίζεται η BMW. 

Είτε οδηγείς στο κέντρο της πόλης, είτε ταξιδεύεις το Σαββατοκύριακο – το νέο C 400 GT είναι το ιδανικό για να απολαύσεις οδήγηση,  όχι μόνος σου αλλά και με συνεπιβάτη, επίσης.

Ισχυρός μονοκύλινδρος κινητήρας βελτιστοποιημένης απόδοσης, συνδυασμένος με μετάδοση CVT και ASC.

Το C 400 GT έχει έναν μονοκύλινδρο κινητήρα με απόδοση 34 kW (25 kW), όπως χρησιμοποιείται και στο C 400 X.
Η μετάδοση ισχύος γίνεται μέσω κιβωτίου CVT (συνεχώς μεταβλητής μετάδοσης) και στρεπτικά άκαμπτο βραχίονα ταλάντωσης κίνησης με καινοτόμο έδρανο βραχίονα ταλάντωσης για ελάχιστη δόνηση και ως εκ τούτου μέγιστη άνεση.
Ο αυτόματος έλεγχος ευστάθειας ASC εξασφαλίζει αυξημένη ασφάλεια κατά την επιτάχυνση, ειδικά σε ολισθηρές επιφάνειες.

Το σωληνωτό πλαίσιο, το τηλεσκοπικό πιρούνι και το σύστημα φρεναρίσματος υψηλής απόδοσης με ABS στάνταρ.

Όπως και η BMW C 400 X, έτσι και το νέο C 400 GT διαθέτει ένα ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο. Η ανάρτηση και η απόσβεση φροντίζονται από ένα τηλεσκοπικό πιρούνι στο μπροστινό μέρος και δύο αμορτισέρ στο πίσω μέρος. Η ρύθμιση και η διαδρομή ελατηρίου έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να εξασφαλίζεται ότι η σπόρ, δυναμική διασκέδαση οδήγησης συνδυάζεται με ένα πολύ υψηλό επίπεδο άνεσης. Υψηλή απόδοση φρένων και εξαιρετική ασφάλεια παρέχονται από το διπλό δισκόφρενο στο μπροστινό μέρος σε συνδυασμό με ένα φρένο μονού δίσκου πίσω, μαζί με το ABS ως στάνταρ.

Τεχνολογία φωτισμού LED στάνταρ και BMW Motorrad Connectivity ως στάνταρ.

Εκτός από τον τυπικό φωτισμό τεχνολογίας LED, το νέο C 400 GT προσφέρει επίσης μια σειρά από σημαντικές πτυχές στον τομέα της συνδεσιμότητας που είναι καινούργιες. Μια πολυλειτουργική συστοιχία οργάνων με έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών είναι διαθέσιμη ως στάνταρ. Σε συνδυασμό με τον πιο προηγμένο πολυκινητήρα BMW Motorrad που προσφέρει ολοκληρωμένη λειτουργία, αυτό σημαίνει ότι ο μοτοσικλετιστής μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε λειτουργίες του οχήματος και συνδεσιμότητας γρήγορα και χωρίς να αποσπάται από το τι συμβαίνει στο δρόμο. Εκτός από την ευκολία χρήσης του τηλεφώνου και ακρόασης μουσικής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, υπάρχει επίσης το πλεονέκτημα της εύκολης πλοήγησης μέσω ενός πρακτικού συστήματος με βέλη.

Σύγχρονος, πρωτοποριακός σχεδιασμός με εξαιρετική προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, καθώς και μια έξυπνη φιλοσοφία αποθήκευσης που περιλαμβάνει flexcase.

Όσον αφορά το στυλ του, το νέο C 400 GT μπορεί να αναγνωριστεί άμεσα ως μέλος της οικογένειας BMW Motorrad C: είναι κομψό και λειτουργικό πάντα έτοιμο για χαλαρή αστική βόλτα ή ακόμα και για πιο μεγάλες βόλτες με  συνεπιβάτη.

Μπροστά, έχει αεροδυναμικό σχεδιασμένο δίδυμο προβολέα LED με τη χαρακτηριστική σχεδίαση του LED φως ημέρας (country-specific) με τη μορφή στοιχείων οπτικών ινών. Μαζί με το ομαλό και πολύ οργανικό στοιχείο του σώματός του με ενσωματωμένα φλας, αυτό εξασφαλίζει ότι το νέο Gran Turismo για τα μεσαία σκούτερ είναι σαφώς ξεχωριστό από τους ανταγωνιστές του.

Με ενισχυμένη προστασία από τον άνεμο και τις καιρικές συνθήκες, λόγω της  υψηλότερης ζελατίνας από ό, τι στο C 400 X, καθώς και με μια προσεκτικά σχεδιασμένη φιλοσοφία αποθήκευσης που περιλαμβάνει δύο θήκες για τα γάντια και την καμπίνα κάτω από το άνετο κάθισμα ενός τμήματος, το νέο σκούτερ μεσαίου μεγέθους προσφέρει επίσης τα πάντα που είναι απαραίτητη για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις τόσο της καθημερινής πρακτικότητας όσο και της τουριστικής καταλληλότητας.

Ως πρόσθετο χαρακτηριστικό γνώρισμα άνεσης, το νέο C 400 GT είναι εξοπλισμένο με το Keyless Ride ως στάνταρ. Αυτό κάνει εξαιρετικά εύκολη τη λειτουργία της ανάφλεξης, της κλειδαριάς του τιμονιού, του καθίσματος, της ταπας βενζινης και των διαμερισμάτων αποθήκευσης. Το νέο C 400 GT διαθέτει βελτιωμένες ιδιότητες άνεσης με τη ξεχωριστή πλάτη σελας.

Ελκυστική βαφή.

Υπάρχει μια επιλογή από δύο βαφές για το νέο C 400 GT. Η Alpine White υπογραμμίζει εντυπωσιακά το ξεχωριστό στυλ του σκούτερ και το Moonwalk Grey, το οποίο φέρει τον υπέρτατο, σύγχρονο και αρμονικό χαρακτήρα ενός δυναμικού Gran Turismo. Το τρίτο χρώμα είναι το μεταλλικό Blackstorm, το οποίο υπογραμμίζει τη χαρακτηριστική, υψηλής ποιότητας εμφάνιση του C 400 GT.

Τα κορυφαία σημεία του νέου BMW C 400 GT:

– Μονοκύλινδρος κινητήρας βελτιστοποιημένος απόδοσης με χωρητικότητα 350 cc, υψηλή ροπή στρέψης και κιβώτιο ταχυτήτων CVT.
– Εξαιρετικά συμπαγής σχεδιασμός με λίπανση υγρού καλουπιού.
– 25 kW (34 hp) στις 7 500 σ.α.λ. και 35 Nm στις 6 000 σ.α.λ.
– Ηλεκτρονική έγχυση καυσίμου, ψηφιακός έλεγχος κινητήρα και ASC.
– Ανάρτηση με σωληνωτό χαλύβδινο πλαίσιο.
– Στρεπτικά άκαμπτος βραχίονας ταλάντωσης κινητήρα με καινοτόμο ρουλεμάν ταλάντωσης για ελάχιστη δόνηση.
– Τηλεσκοπικό πιρούνι στο μπροστινό μέρος και δύο αμορτισέρ στο πίσω μέρος.
– Ισχυρό σύστημα φρένων με ABS ως στάνταρ.
– Πέλματα επιβατών αντί για χωριστά υποπόδια.
– Σέλα με ξεχωριστή πλάτη αναβάτη.
– Τεχνολογία φωτισμού LED ως στάνταρ.
– LED φως ημέρας οδήγησης ως στάνταρ.
– Το Keyless Ride ως στάνταρ.
– Συνδεσιμότητα: Πολυλειτουργικό συγκρότημα οργάνων με εγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών και πολυάριθμα χαρακτηριστικά ως επιλογή εκ του εργοστασίου.
– Διακριτικός, δυναμικός σχεδιασμός.
– Αυξημένη προστασία από τον αέρα και τις καιρικές συνθήκες και εκλεπτυσμένη εργονομία.
– Μεγάλος χώρος αποθήκευσης με δύο αποθηκευτικούς χώρους και ευκαμψία.
– Ελκυστικές παραλλαγές χρώματος με διαφορετικούς χαρακτήρες.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events