Νέο Ducati Hypermotard 950 SP – ΜΥ2022 – Euro 5 και νέο χρώμα – Φωτογραφίες

Η οικογένεια Ducati Hypermotard 950 ενημερώνεται για το Model Year 2022 και ένα  νέο χρώμα για την έκδοση SP. Όλα τα μοντέλα συμμορφώνονται με τους κανονισμούς κατά της ρύπανσης Euro 5 * και θα διατίθενται στους αντιπροσώπους του δικτύου Ducati από τον Ιούνιο του 2021.
Η οικογένεια των fun-bike αποτελείται από τρία μοντέλα: Hypermotard 950, Hypermotard 950 RVE και Hypermotard 950 SP. Τρεις διαφορετικές επιλογές, οι οποίες επιτρέπουν στον αναβάτη να διασκεδάσει σε δρόμο με στροφές και να αντιμετωπίσει εύκολα την κίνηση της πόλης με όλη την ασφάλεια που προσφέρει ο εξελιγμένος ηλεκτρονικός εξοπλισμός της Ducati.
Το Hypermotard 950 είναι το κατ ‘εξοχήν μια διασκεδαστική μοτοσυκλέτα της σειράς Ducati και έχει σχεδιαστεί για να εγγυάται υψηλό επίπεδο διασκέδασης και ελέγχου κατά την οδήγηση. Η επιθετική σχεδίαση της μοτοσυκλέτας, εμπνευσμένη από την εμφάνιση του μοτέρ, περιστρέφεται γύρω από τα διπλές εξατμίσεις κάτω από την σέλα και τις μικρότερες υπερκατασκευές που αφήνουν τα μηχανικά εξαρτήματα ορατά, συμπεριλαμβανομένου του πίσω πλαισίου.

Η εργονομία διασφαλίζει τη μέγιστη ανταπόκριση του αναβάτη σε όλες τις συνθήκες. Η σέλα είναι επίπεδο, ιδιαίτερα κωνικό για να εξασφαλίζει ευρεία κίνηση και σας επιτρέπει να αγγίζετε το έδαφος με ευκολία.


Η νέα σειρά του SPΗ έκδοση θυμίζει τον κόσμο του MotoGP στην επιλογή των χρωμάτων και του ‘freestyle sports’ στος γραμμές των γραφικών του, υπογραμμίζοντας τον δυναμικό και διασκεδαστικό χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Το Hypermotard 950 SP αντιπροσωπεύει την κορυφή της γκάμας και διακρίνεται από τα άλλα δύο μοντέλα με την ανάρτηση Öhlins με αυξημένη διαδρομή, σφυρηλατημένους τροχούς Marchesini και τυπικό Ducati Quick Shift (DQS) EVO Up and Down.


Ο κινητήρας της οικογένειας Hypermotard 950 είναι ο δίκύλινδρος Ducati Testastretta 11 ° 937 cc , που αποδίδει 114 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. και να παράγει ροπή επίπεδης γωνίας με ύψος 9,8 kgm στις 7,250 σ.α.λ. Αυτές οι τιμές ισχύος και ροπής παραμένουν αμετάβλητες με τη μετάβαση στο ευρώ 5.
Το κιβώτιο ταχυτήτων έχει αναθεωρηθεί για να διευκολύνει την ουδέτερη εμπλοκή όταν η μοτοσυκλέτα είναι κινητοποιημένη και για τη διασφάλιση της μέγιστης ακρίβειας στην επιλογή ταχυτήτων, υιοθετώντας την ίδια τεχνική λύση του Monster και του SuperSport 950. Το σύστημα προβλέπει ότι το τύμπανο αλλαγής ταχυτήτων περιστρέφεται στα ρουλεμάν, εξασφαλίζοντας μια κίνηση με μειωμένη τριβή. Επιπλέον, το ελατήριο του μοχλού ταχυτήτων είναι περισσότερο φορτωμένο για να αποτρέψει το σύστημα να παραμείνει αδρανές στις ενδιάμεσες θέσεις, με αποτέλεσμα να είναι πιο ακριβές.


Το σχέδιο Hypermotard 950 σε Ducati Red Colour, το Hypermotard 950 RVE που χαρακτηρίζεται από το χρώμα “Graffiti” και το Hypermotard 950 SP στο νέο χρώμα “SP” θα είναι διαθέσιμα για αγορά στους αντιπροσώπους του δικτύου Ducati από τον Ιούνιο του 2021. Οι μοτοσικλέτες είναι επίσης διαθέσιμες σε μια έκδοση με χαμηλή τιμή για κατόχους άδειας Α2.

Οι τεχνικές προδιαγραφές των τριών μοντέλων Hypermotard 950 MY 2022

Related Posts