Νέο Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse 2021 – περιορισμένης έκδοσης – Video – Φωτογραφίες

Η Ducati παρουσίασε το νεότερο μέλος της σειράς Scrambler, το  Desert Sled Fasthouse, μια μοτοσικλέτα περιορισμένης έκδοσης που δημιουργήθηκε για να γιορτάσει τη συνεργασία μεταξύ της Ducati Scrambler και της μάρκας ρούχων της Βόρειας Αμερικής Fasthouse.

Το νέο Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse παρουσιάστηκε από τον Jason Chinnock (Διευθύνων Σύμβουλος της Ducati North America) και τον Kenny Alexander (ιδρυτής και πρόεδρος της Fasthouse) σε μια  ηλεκτροκίνησή παρουσίαση με βίντεο μέσα στην έδρα του Fasthouse στην Καλιφόρνια. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στα σημεία πώλησης από το τέλος Μαρτίου σε μια περιορισμένη και αριθμημένη σειρά 800 μονάδων.

Κατασκευασμένο από τη βάση του Ducati Scrambler Desert Sled, το μοντέλο Fasthouse διακρίνεται από την ειδική του διακόσμηση, η οποία αναπαράγει τα γραφικά που χρησιμοποίησαν οι μοτοσικλέτες που συμμετείχαν στο Mint 400. Τα κύρια χρώματα είναι μαύρο και γκρι, τα οποία συνδυάζονται σε γεωμετρικό σχέδιο στο ντεπόζιτο, στο οποίο τοποθετείται το λογότυπο του Fasthouse δίπλα στο Ducati Scrambler.

Το ατσάλινο πλαίσιο τύπου πέργκολα είναι βαμμένο στο Ducati Red και έχει πάνω μια πλάκα αλουμινίου που φέρει τον αριθμό της μοτοσικλέτας της περιορισμένης σειράς, γεγονός που καθιστά κάθε μία από τις 800 μονάδες που παράγονται μοναδικές, ενώ τα φτερά, εμπρός και πίσω είναι μαύρα.

Το Ducati Scrambler Fasthouse έχει ένα κινητήρα 803 cc και έχει όλα τα χαρακτηριστικά στοιχεία των μοντέλων Ducati “Land of Joy” Desert Sled.

Το ψαλίδι, τα τριπλά στηρίγματα σέλας και η προσαρμοσμένη ανάρτηση κάνουν αυτό το μοντέλο ιδανικό για όσους θέλουν να ζήσουν υπέροχες περιπέτειες σε μονοπάτια εκτός δρόμου, όπως αυτές στην έρημο της Νεβάδας που γίνονται οι αγώνες του Mint 400 κάθε χρόνο.

Η κλίση της μοτοσυκλέτας προς το εκτός δρόμου υπογραμμίζεται από το πλαίσιο , ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της χρήσης εκτός δρόμου, καθώς και από την παρουσία εγκεκριμένης μάσκας για τον προβολέα, τα ανυψωμένα φτερά και την προστατευτική σκάφη του κινητήρα.

Η θέση οδήγησης είναι άνετη σε όλες τις περιπτώσεις, χάρη στην ολοκαίνουργια ειδική σέλα με αντιολισθητικό κάλυμμα, και ύψος της σέλας στα 860mm, τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση Kayaba με 200mm διαδρομής και το τιμόνι μεταβλητής διατομής.

Οι τροχοί με μαύρη ακτίνα έχουν μέγεθος 19 “μπροστά και 17” στο πίσω μέρος και διαθέτουν ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR σε διαστάσεις 120/70 R 19 M / C 60V M + S TL μπροστά και 170/60 R 17 M / C 72V M + S TL πίσω. Το Scorpion Rally STR συνδυάζει την καλύτερη απόδοση ενός ελαστικού εκτός δρόμου με αυτό ενός ελαστικού δρόμου enduro.

VIDEO ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Related Posts