Νέο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νέων Ταλέντων από την FIM CEV Repsol

Η FIM CEV Repsol παρουσιάζει μια νέα κατηγορία του πρωταθλήματος της, το European Talent Cup  που θα είναι σίγουρα ένα από τα σημεία αναφοράς για τους νέους αναβάτες που θέλουν να ξεκινήσουν στον κόσμο των αγώνων ταχύτητας, με βλέμμα στην παγκόσμια σκηνή!

Μια ευκαιρία για την είσοδο νέων αναβατών σε ένα πρωτάθλημα με ίδιες μοτοσικλέτες για όλους,  με μειωμένη τιμή, με στόχο την αξιοποίηση των δυνατοτήτων τους, και ένα σκαλοπάτι για το μεγάλο βήμα για την Moto3 .

Οι συμμετέχοντες, θα είναι ηλικίας μεταξύ 13 και 17 ετών και θα αγωνίζονται με Honda NSF 250 R. Πολύ λίγες θα είναι οι παρεμβάσεις που θα επιτρέπονται και θα ανακοινωθούν σύντομα!

Οι ομάδες θα διαχειρίζονται τις δικές τους μοτοσικλέτες. Κάθε Honda NSF 250 R που θα είναι σύμφωνη με τους τεχνικούς κανονισμούς θα επιτραπεί να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Talent Cup.

Επιπλέον, η Dorna θα διαθέσει 17 μοτοσικλέτες πλήρως ανανεωμένες από το Asia Talent Cup  για αγορά από τους συμμετέχοντες. Αυτές οι μοτοσυκλέτες  θα είναι νορμάλ (δεν θα έχουν τις επιτρεπόμενες τροποποιήσεις) και η τιμή θα είναι 4,200€ (χωρίς ΦΠΑ) συν μια κατάθεση 5.000 € (εγγύηση) όπου στο τέλος της σεζόν θα επιστραφούν, αν ο αναβάτης / ομάδα συμμετέχει σε όλο το πρωτάθλημα (8 αγώνες).

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την αγορά ενός ή περισσοτέρων από αυτές τις μοτοσικλέτες μέχρι το 15, Φεβρουαρίου, 2017 στις info@fimcevrepsol.com δηλώνοντας το όνομα της ομάδας και τον αναβάτη που επιθυμεί να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Talent Cup.  

Την ίδια στιγμή, η Dorna θα πωλεί επίσης ανεχόμενους  κινητήρες Honda NSF 250 R από το Asia Talent Cup στην τιμή των  1.400€ (χωρίς ΦΠΑ) για όλους τους συμμετέχοντες στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ταλέντων και όχι μόνο για τους αγοραστές της μοτοσικλέτας που θα πουλήσει η Dorna.

Με την ένα κατηγορία του Ευρωπαϊκού Talent Cup, το Πρωτάθλημα FIM CEV Repsol, θα είναι ακόμη πιο ολοκληρωμένο και θα καθιερωθεί ως μία από τις πλατφόρμες για την ανάπτυξη και ανάδειξη των μελλοντικών αστέρων, μαθαίνοντας από την αρχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με υψηλό αθλητικό επίπεδο.