13 April 2024
Yamaha

Νέο Grizzly 700 25th Anniversary – 25 χρόνια σκληρής δουλειάς – Ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί το “Θηρίο” – VIDEO – PHOTO

Grizzly 700 25th Anniversary – 25 χρόνια σκληρής δουλειάς – Ήρθε η ώρα να απελευθερωθεί το “Θηρίο”


Νέο Grizzly 700 25th Anniversary

Ο μοναδικός σκοπός της Yamaha Motor είναι να εμπνέει συναισθήματα που κάνουν τις καρδιές των ανθρώπων να ανεβάζουν στροφές και δημιουργούν απίστευτες αναμνήσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων του εργοστασίου έχει έναν κοινό στόχο: να μπορούν οι πελάτες να βιώνουν απίστευτες εμπειρίες.

Για να υποστηρίζει τη σύνδεση των πελατών με το όχημα των ονείρων τους, η Yamaha έχει κατηγοριοποιήσει τα προϊόντα της, διευκολύνοντας την αναζήτηση του οχήματος που θα καλύψει πλήρως τις προσδοκίες τους. Η σειρά των ATV και Side-by-Side της Yamaha περιλαμβάνει μοντέλα Utility, Leisure και Sport.

Στα Leisure και Side-by-Side ATV της Yamaha περιλαμβάνονται η θρυλική οικογένεια off-road οχημάτων RMAX™ 1000, καθώς και τo απίστευτα ευέλικτο Grizzly που είναι η πραγματική δύναμη της φύσης και έχει σχεδιαστεί για να ανταπεξέρχεται ακόμη και στα δυσκολότερα εδάφη. Και γίνονται ακόμη καλύτερα, με την παρουσίαση της νέας σπέσιαλ έκδοσης για την 25η επέτειο του Grizzly, η οποία τιμά την πλούσια κληρονομιά αυτού του θρυλικού οχήματος.

Το “Θηρίο” επέστρεψε!

Το Grizzly 700 25th Anniversary ακολουθεί πίστα τη θρυλική παράδοση του αρχικού, πανίσχυρου μοντέλου που παρουσιάστηκε το 1998, του Grizzly 600. Οι λάτρεις αυτού του κλασικού μοντέλου θα ενθουσιαστούν από τα γραφικά αυτής της νέας έκδοσης, τα οποία ενισχύουν τη μοναδική του εμφάνιση και συμβάλλουν στο να γίνει ένα σύμβολο, για τους φίλους της περιπέτειας και της φύσης σε όλο τον κόσμο.

Δυόμιση δεκαετίες αργότερα, η επετειακή έκδοση για τα 25 χρόνια του Grizzly, θα ενθουσιάσει τους φίλους του. Το νέο ATV προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και ένα πακέτο αξεσουάρ που τροφοδοτεί την περιπέτεια, παρέχοντας αυτοπεποίθηση στην κάθε εξερεύνηση, ακόμα και στα πιο δύσβατα εδάφη. Από κάθε άποψη, το όχημα γιορτάζει την πλούσια κληρονομιά του Grizzly και επιτρέπει στους τυχερούς ιδιοκτήτες του, να απολαμβάνουν ένα μέρος της αυθεντικής ιστορίας της Yamaha, επαναπροσδιορίζοντας τη σύγχρονη αγορά των ATV στην Ευρώπη.

Κάλεσμα σε όλους τους “κυνηγούς της περιπέτειας”

Το δύσβατο έδαφος είναι ο φυσικός χώρος του Grizzly 700 25th Anniversary, καθώς και το πεδίο για μοναδικές εξερευνήσεις του Σαββατοκύριακου και συγκλονιστικές περιπέτειες πέρα από την άσφαλτο. Αυτό το Grizzly είναι ιδανικό για όσους είναι #DRIVENBYFREEDOM, βοηθώντας τους να απολαμβάνουν την ελευθερία που προσφέρει το φυσικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με άφθονη περιπέτεια, αλλά και με ασφάλεια για να αντιμετωπίζουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν στα ακραία εδάφη. Είναι ένα όχημα που κατασκευάστηκε για να ωθήσει τα όρια και να βοηθήσει τους αναβάτες να ζήσουν με ένταση και να χαράξουν νέα μονοπάτια, αποδίδοντας παράλληλα φόρο τιμής στη δύναμη της φύσης, το κλασικό Grizzly 600.

Τα ιδιαίτερα στοιχεία του Grizzly

Τα γραφικά 25th anniversary περιλαμβάνουν μπλε, κλασικά εξάγωνα της Yamaha, τα οποία τονίζουν τη φυσική δύναμη και ανθεκτικότητα του οχήματος. Όλα αυτά συμπληρώνονται με ένα κορυφαίας ποιότητας δίχρωμο κάλυμμα στη σέλα και με επεξεργασμένους τροχούς και αμορτισέρ στο χρώμα του οχήματος, καθώς και με μια τριχρωμία που κάνει αυτό το μοντέλο να ξεχωρίζει. Το αποκλειστικό γραφικό 25th Anniversary προσφέρει στους υπερήφανους ιδιοκτήτες του οχήματος, ένα αυθεντικό, επετειακό έμβλημα.

Αυτό το μοντέλο διαθέτει ένα πληρέστατο πακέτο προστατευτικών αξεσουάρ, το οποίο ενισχύει την επιθετική εμφάνιση του Grizzly. Το εξαιρετικά ανθεκτικό προστατευτικό της μάσκας προσφέρει πρόσθετη προστασία, στις ακραίες περιπέτειες αυτού του Grizzly. Ο οδηγός απολαμβάνει απόλυτο έλεγχο και άνεση, καθώς τα προαιρετικά προστατευτικά των χεριών αποτρέπουν την επαφή με κλαδιά και τις πέτρες και τα προστατευτικά των θόλων συγκρατούν τη λάσπη, το νερό και τη σκόνη.

Ενσωματωμένη μηχανολογική υπεροχή

Το Grizzly 700 25th Anniversary είναι εφοδιασμένο με υψηλής απόδοσης κινητήρα μεγάλου κυβισμού, ο οποίος παρέχει κορυφαία ροπή και ισχύ. Ο 2ης γενιάς κινητήρας MK II 686 κ.εκ. είναι 4-βάλβιδος με έναν εκκεντροφόρο επικεφαλής (1ΕΕΚ). Διαθέτει ηλεκτρονικό ψεκασμό EFI, καθώς και ECU με λεπτομερώς ρυθμισμένη χαρτογράφηση και βελτιστοποιημένες ανοχές, που εξασφαλίζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, εντυπωσιακή ροπή και γραμμική απόδοση.

Το κορυφαίο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων Ultramatic της® Yamaha είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό και αποδοτικό σύστημα CVT. Το άμεσης απόκρισης σύστημα μετάδοσης έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να ανταπεξέρχεται ακόμα και στα πιο απαιτητικά εδάφη, ενώ η φυσική αίσθηση φρεναρίσματος του κινητήρα σε όλους τους τροχούς παρέχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έλεγχο κατά την τεχνική οδήγηση, αλλά και κατά την κατάβαση από απότομες πλαγιές.

Στο σύστημα ανεξάρτητης ανάρτησης του Grizzly 700 25th Anniversary περιλαμβάνονται αμορτισέρ αζώτου με ρυθμιζόμενη προφόρτιση ελατηρίου, τα οποία επιτρέπουν στον οδηγό, να χρησιμοποιεί διάφορες ρυθμίσεις ανάλογα με το φορτίο του οχήματος. Είναι επίσης, το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία του, με υδραυλικά δισκόφρενα και στους τέσσερις τροχούς, τα οποία προσφέρουν εξαιρετική απόδοση και απόλυτο έλεγχο στο φρενάρισμα.

Το έξυπνο σύστημα μετάδοσης On-Command® διαθέτει ένα πρακτικό κουμπί ελέγχου, το οποίο επιτρέπει την άμεση και εύκολη εναλλαγή μεταξύ των λειτουργιών 2WD, 4WD και 4WD με κλείδωμα διαφορικού, βελτιστοποιώντας την απόδοση ανάλογα με το έδαφος και τις καιρικές συνθήκες.

Διευκολύνει την περιπέτεια

Το Grizzly 700 25th Anniversary διαθέτει τις υψηλότερες προδιαγραφές στην κατηγορία του, στις οποίες περιλαμβάνεται βαρούλκο WARN VRX 25 στο μπροστινό μέρος του οχήματος. Με ικανότητα μεταφοράς φορτίου 140 κιλών και έλξης φορτίου 600 κιλών, αυτό το κορυφαίο leisure ATV είναι το ιδανικό όχημα για ρυμούλκηση, ψάρεμα και κάμπινγκ.

Για πρόσθετη άνεση και μειωμένη καταπόνηση, το Grizzly 25th Anniversary είναι εξοπλισμένο με Ηλεκτρονικό Σύστημα Διεύθυνσης (EPS), το οποίο προσφέρει τον πιο ισορροπημένο συνδυασμό υποβοήθησης του αναβάτη και θετικής ανάδρασης. Το ελαφρύ τιμόνι και ο χειρισμός ακριβείας βελτιώνουν την άνεση, την αυτοπεποίθηση και τον έλεγχο του οχήματος.

Το ψηφιακά όργανα πολλαπλών λειτουργιών του Grizzly 700 25th Anniversary περιλαμβάνουν μετρητή καυσίμου, ταχύμετρο, χιλιομετρητή, δύο μετρητές ταξιδιού, μετρητή ώρας, ρολόι, ένδειξη κατάστασης 4WD/κλειδώματος διαφορικού, επιλεγμένη σχέση στο κιβώτιο και προειδοποιητική λυχνία για το EPS. Οι τρεις ξεχωριστές θήκες αποθήκευσης προσφέρουν άφθονο και ασφαλή χώρο για τη φύλαξη εργαλείων ή προσωπικών αντικειμένων.

Μοναδικό και αποκλειστικό

Εκτός από τις ήδη απίστευτες προδιαγραφές που έχει το Yamaha Grizzly 700 EPS, το μοντέλο 25th Anniversary διαθέτει τα ακόλουθα αποκλειστικά χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικής ανθεκτικότητας προστατευτικό μάσκας, μπροστινή ποδιά, προστατευτικά θόλων και προστατευτικά χεριών, για μεγαλύτερη προστασία του αναβάτη και του οχήματος
  • Νέα γραφικά 25th anniversary με ανθεκτικά, εμπνευσμένα από τη φύση ρετρό εξάγωνα στο μπλε χρώμα της Yamaha, καθώς και εντυπωσιακή τριχρωμία
  • Μοναδική, διχρωμία για τη σέλα, τα αμορτισέρ και τους φαρδείς ειδικής έκδοσης τροχούς 27 ιντσών, στα χρώματα του οχήματος
  • Έμβλημα Limited Edition 25th Anniversary

VIDEO

PHOTO

Μοναδικά αξεσουάρ για το Grizzly

Οι οδηγοί θα αγαπήσουν την αυθεντικότητα του 25th Anniversary Grizzly και αυτή η ποιοτική κληρονομιά διατηρείται μέσα από τη μεγάλη γκάμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ Yamaha. Μετά από 25 χρόνια, κανένας δεν γνωρίζει το Grizzly, καλύτερα από τη Yamaha.

Προσθέστε τη δική σας πινελιά στο Grizzly, μέσω της εφαρμογής MyGarage

Η Yamaha πάντα αναζητεί τους καλύτερους τρόπους για να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της και αυτοί αφορούν και στην περίοδο πριν την αγορά του οχήματός τους. Όπως ισχύει για όλα τα Leisure και Utility ATV της Yamaha, έτσι και το Grizzly 700 25th Anniversary είναι διαθέσιμο στην εφαρμογή My Garage, όπου οι πελάτες μπορούν να δοκιμάσουν ατέλειωτους συνδυασμούς αξεσουάρ για να δημιουργήσουν το απόλυτο ATV. Τα εξατομικευμένα σχέδια έχουν δημιουργηθεί με τη χρήση μιας πανίσχυρης, προηγμένης, τρισδιάστατης τεχνολογίας, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να ελέγχουν σε υψηλή ανάλυση και σε πραγματικό χρόνο, την εμφάνιση του οχήματός τους από οποιαδήποτε γωνία. Μόλις ικανοποιηθούν από το αποτέλεσμα, μπορούν να στείλουν απευθείας τη δημιουργία τους, σε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Yamaha.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events