21 June 2024
SYM

Νέο SYM JET 14 EVO 125 LC ABS / 200 ABS – Η εξέλιξη των μαχητικών  

Ειδικά σχεδιασμένη για το ευρωπαϊκό κοινό, η ολοκαίνουρια γενιά των SYM JET14 EVO 125 LC ABS / 200 ABS είναι τα ιδανικά “μαχητικά” για να κυριαρχήσεις στην πόλη.

Η καταξιωμένη SYM αποδεικνύει για άλλη μια φορά την κυριαρχία της με τα νέα JET 14 EVO, σχεδιάζοντας και εξελίσσοντας ένα scooter σε δύο εκδόσεις με επίπεδο πάτωμα και μεγάλης διαμέτρου τροχούς, ειδικά για τις ανάγκες των ευρωπαϊκών πόλεων της μεσογείου.

Δυναμικά και στιβαρά

Η αύξηση του μεταξονίου στα 1370mm εξασφαλίζει κορυφαία σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες και σε κάθε ποιότητας άσφαλτο και την ίδια στιγμή το φαρδύ πίσω ελαστικό πλάτους 120mm και διαμέτρου 14”, προσφέρει ανώτερα επίπεδα πρόσφυσης και τονίζει το δυναμικό χαρακτήρα των JET 14 EVO. Η ενεργητική ασφάλεια είναι πάντα μέσα στις προτεραιότητες της SYM, με τα JET 14 EVO να εξοπλίζονται με το πατενταρισμένο από τη SYM σύστημα μοχλισμού A.L.E.H. που συμβάλλει τα μέγιστα στη σταθερότητα, στις αποτελεσματικές αποσβέσεις και στη στιβαρή αίσθηση, ακόμη και σε γρήγορους ρυθμούς οδήγησης, χάρη στη μικρότερη δυνατή συμπίεση του αμορτισέρ κατά τη διάρκεια απότομων επιταχύνσεων. Τα δύο δισκόφρενα 260mm εμπρός και 220mm πίσω, με δικάναλο ABS υπογραμμίζουν την ανωτερότητα της νέας γενιάς των JET 14 EVO  σε όλους τους τομείς.

Πρακτικότητα… on the fly!

 Ο μελετημένος έως και την παραμικρή λεπτομέρεια σχεδιασμός των JET 14 EVO καταφέρνει να συνδυάσει την πρακτικότητα του επίπεδου πατώματος, με την ευχρηστία της τάπας του ρεζερβουάρ στην ποδιά και τον μεγάλο αποθηκευτικό χώρο των 28 λίτρων κάτω από τη σέλα!

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει ένα fullface κράνος και όλα τα απαραίτητα που χρειάζεται ο αναβάτης στην καθημερινότητά του. Ο σχεδιασμός του δαπέδου της ποδιάς επιτρέπει δύο διαφορετικές στάσεις του σώματος, προσφέροντας άνεση και εξαιρετικό έλεγχο. Τα νέα JET 14 EVO 125 LC ABS και EVO 200 ABS διαθέτουν σχάρα με εργονομικές χειρολαβές συνεπιβάτη, πτυσσόμενα μαρσπιέ και δύο ρυθμιζόμενης προφόρτισης πίσω αμορτισέρ, προσφέροντας υψηλού επιπέδου άνεση, τόσο με ένα, όσο και με δύο άτομα πάνω στη σέλα του.

Έτοιμο για πτήση!

Η μεγάλη οθόνη LCD των 5”, τα εντυπωσιακής σχεδίασης και απόδοσης φώτα LED εμπρός και πίσω, μαζί με τις δύο θύρες USB Type-C και Type-A (QC 3.0) καθώς και τις πολλαπλές πληροφορίες της ψηφιακής οθόνης των οργάνων, καθιστούν την νέα γενιά SYM JET 14 EVO πάντα ετοιμοπόλεμη!

Επιδόσεις JET 14 EVO 125 L/C

Ο νέος υγρόψυκτος κινητήρας προδιαγραφών EURO5+ των 125 κυβικών είναι τέλειος συνδυασμός της αποδεδειγμένης αξιοπιστίας της SYM με την υψηλή  τεχνολογία και τον υπερσύγχρονο σχεδιασμό. Η διάταξη του συστήματος ψύξης με το ψυγείο δίπλα από τον κινητήρα, απελευθερώνει χώρο για την τοποθέτηση του μεγάλου ρεζερβουάρ χαμηλά, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ευελιξία και την σταθερότητα σε όλες τις ταχύτητες.

 

Επιδόσεις JET 14 EVO 200

 Περισσότερα κυβικά, περισσότερη ροπή, καλύτερες επιταχύνσεις! Το Jet 14 EVO 200 με τα επιπλέον κυβικά και τη δοκιμασμένη τεχνολογία του κινητήρα του, με τις σύγχρονες προδιαγραφές EURO5+ , είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει ακόμα και τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner