Νέο Trial Gas Gas TXT Racing E4 2017

H Gas Gas παρουσιάζει τη νέα σειρά TXT Racing E4 2017. H μοτοσυκλέτα που αποτελεί το έμβλημα της Gas Gas στο αγωνιστικό Trial, χάρη σε μια σειρά από νέα εξαρτήματα παρουσιάζεται ακόμα περισσότερο βελτιωμένη σε ισορροπία, ροπή και έλεγχο, και κερδίζει τον αναβάτη από την πρώτη στιγμή.

Η νέα σειρά Ε4 2017 επιτυγχάνει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ ακαμψίας και ευκαμψίας με το σωληνωτό πλαίσιο από χρωμιομόλυβδο, διατηρώντας το χαρακτηριστικό της ελαφρύτερης μοτοσυκλέτας της αγοράς. Η νέα κατανομή βάρους, το εξαιρετικά εξελιγμένο μπροστινό σύστημα και τα ελαστικά Michelin παντός τύπου εδάφους, συνθέτουν μία ακόμα σταθερότερη μοτοσυκλέτα, αυτήν της τελευταίας έκδοσης TXT Racing E4 2017.

Το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης επικεντρώθηκε κυρίως στο σύστημα ανάρτησης και αυτό ήταν που ενισχύθηκε περισσότερο στη νέα σειρά. Αναβαθμισμένο μπροστινό σύστημα με νέο ελατήριο και νέα settings στα πηρούνια Tech. Η πίσω ανάρτηση ενσωματώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία του αμορτισέρ Reiger 2V με νέα settings.

Άλλες αλλαγές που επιφέρουν μεγαλύτερη σταθερότητα στο σύνολο του νέου Gas Gas TXT Racing E4 2017, είναι ο νέος τροποποιημένος συμπλέκτης, το καπάκι του συμπλέκτη και το ελατήριο που δίνουν εξαιρετική αίσθηση, καλύτερη πληροφορία και βελτιωμένη πρόσφυση.

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει δίχρονους κινητήρες 125, 250, 280 και 300 cc, που έχουν μαύρη κυλινδροκεφαλή και παρουσιάζουν εξαιρετικές επιδόσεις με καρμπυρατέρ Keihin και διπλό σύστημα ανάφλεξης.
Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα αναβατών Trial όλων των επιπέδων, το νέο Gas Gas TXT Racing E4 2017 φέρει νέο led φωτισμό 600 lumen.

Σε απόλυτη συμφωνία με το αγωνιστικό στυλ, όλα τα μοντέλα Gas Gas TXT Racing E4 2017 έχουν μια τολμηρή νέα εμφάνιση, όπου το μαύρο κυριαρχεί πάνω στο γνωστό εμβληματικό κόκκινο-άσπρο τριών δεκαετιών.

Related Posts