21 May 2024
Yamaha

Νέο Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 – Παρουσίαση – VIDEO – Φωτογραφίες

Νέο Yamaha Ténéré 700 Explore 2024 – Νιώστε το αληθινό πνεύμα της Ténéré.

Εμπνευσμένο από την Yamaha XT που είχε κερδίσει το πρώτο Ράλι Dakar, το πρώτο μοντέλο Ténéré άνοιξε έναν νέο κόσμο δυνατοτήτων, όταν παρουσιάστηκε πριν από 40 χρόνια. Αυτή η θρυλική μοτοσυκλέτα διέθετε μεγάλης χωρητικότητας ρεζερβουάρ καυσίμου, κινητήρα υψηλής ροπής και στιβαρό πλαίσιο. Ήταν η πρώτη μοτοσυκλέτα Adventure της Yamaha, αλλά και αυτή που ενέπνευσε γενιές αναβατών να ξεπεράσουν τα όρια, να εξερευνήσουν τον κόσμο και να ανακαλύψουν εμβληματικά μέρη που προηγουμένως ήταν απρόσιτα.

VIDEO

Μεταφέροντας το αυθεντικό σκληροτράχηλο DNA και τη συμπεριφορά της προκατόχου της, η Ténéré 700 έχει αποδειχθεί ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα του εργοστασίου. Διατηρώντας την αρχική φιλοσοφία του πρώτου μοντέλου, η οποία ανοίγει τον κόσμο και κάνει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων προσιτά σε κάθε αναβάτη, η μοτοσυκλέτα Adventure της Yamaha με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, έχει δημιουργήσει πιστούς φίλους σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Για το 2024, η γκάμα μοντέλων Ténéré ενισχύεται με την προσθήκη της Ténéré 700 Explore. Σχεδιασμένο για να δώσει στους σημερινούς εξερευνητές του κόσμου, την ευκαιρία να απολαύσουν τη διαδρομή πριν φτάσουν στον προορισμό τους, αυτό το νέο μοντέλο Adventure τονίζει την αφοσίωση της Yamaha, να προσφέρει μια ευρεία σειρά διαφορετικών μοτοσυκλετών που ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα τρόπων ζωής.ς.

Ténéré 700 Explore – Βελτιωμένη άνεση και προσβασιμότητα, καθώς και περισσότερες δυνατότητες

Με χαμηλότερο ύψος σέλας στα 860 χιλ. και με αυξημένα επίπεδα άνεσης και ευκολίας, η Ténéré 700 Explore έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον κάθε αναβάτη, να ανακαλύψει τον Επόμενο Ορίζοντα.

Οι αναθεωρημένες αναρτήσεις της ΚΥΒ εμπρός και πίσω, παρέχουν μειωμένη κατά 20 χιλ. διαδρομή των αναρτήσεων, για να επιτευχθεί μείωση του ύψους της σέλας. Με τον τρόπο αυτό, η πρόσβαση στο έδαφος έγινε ευκολότερη και εξασφαλίστηκε καλύτερος έλεγχος στις χαμηλές ταχύτητες. Το εύρος συμπίεσης των ελατηρίων έχει αυξηθεί ελαφρώς, για ακόμη πιο σίγουρο χειρισμό σε συνθήκες πλήρους φόρτωσης.

Ο ανεμοθώρακας της Ténéré 700 Explore είναι ψηλότερος και φαρδύτερος από τον στάνταρ και προσφέρει κατά 50% μεγαλύτερη επιφάνεια, για μεγαλύτερη άνεση σε δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Παράλληλα, το quickshifter που έχει ρυθμιστεί ειδικά για το κινητήρα CP2, προσφέρει εύκολες και γρήγορες αλλαγές ταχυτήτων Με τις βάσεις των πλαϊνών βαλιτσών να υπάρχουν στον στάνταρ εξοπλισμό, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής των Γνήσιων σκληρών ή μαλακών βαλιτσών της Yamaha, οι οποίες είναι διαθέσιμες ως προαιρετικά αξεσουάρ.

Ténéré 700 Explore: Αποκλειστικά χαρακτηριστικά

  • Πιρούνι 43 χιλ. της KYB με διαδρομή ανάρτησης στα 190 χιλ. (κατά 20 χιλ. μικρότερη από της Ténéré 700)
  • Πίσω αμορτισέρ με απομακρυσμένη ρύθμιση και διαδρομή ανάρτησης στα 180 χιλ. (κατά 20 χιλ. μικρότερη από της Ténéré 700)
  • Χαμηλότερο ύψος σέλας στα 860 χιλ. για βελτιωμένη πρόσβαση στο έδαφος και καλύτερο έλεγχο (κατά 15 χιλ. χαμηλότερο από της Ténéré 700)
  • Ο ανεμοθώρακας είναι κατά 50% φαρδύτερος από τον στάνταρ, για αυξημένη προστασία από τον αέρα
  • Οι βάσεις των πλαϊνών βαλιτσών ανήκουν στον στάνταρ εξοπλισμό
  • Δυνατότητα επιλογής σκληρών ή μαλακών πλαϊνών βαλιτσών (πωλούνται ξεχωριστά)
  • Quickshifter για απρόσκοπτα ανεβάσματα ταχυτήτων

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η Ténéré 700 Explore θα είναι διαθέσιμη στην Ευρώπη, το 2024. Επικοινωνήστε με τους Επίσημους Συνεργάτες της Yamaha, για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα και την τιμή που ισχύει στη χώρα σας.

Χρώματα

Η Ténéré 700 Explore θα είναι διαθέσιμη σε χρώμα Tech Kamo με ειδικά γραφικά.

Γνήσια Αξεσουάρ Yamaha, Είδη Ένδυσης και εξοπλισμός οδήγησης Adventure

Η Yamaha έχει αναπτύξει μια σειρά από πακέτα και μεμονωμένα Γνήσια Αξεσουάρ, τα οποία επιτρέπουν στον ιδιοκτήτη της Ténéré 700 Explore, να εξατομικεύει εύκολα τη μοτοσυκλέτα του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν τα πακέτα και τα αξεσουάρ πριν παραλάβουν τη νέα τους μοτοσυκλέτα, ενώ η τοποθέτησή τους μπορεί να γίνει από έναν Επίσημο Συνεργάτη Yamaha. Όλα τα είδη των πακέτων πωλούνται και ξεχωριστά.

Η σειρά εξοπλισμού οδήγησης της Yamaha έχει σχεδιαστεί ειδικά, για να συμπληρώνει τη γκάμα των Adventure μοντέλων μας. Περιλαμβάνει συνθετικά μπουφάν και παντελόνια οδήγησης για όλες τις εποχές. Επιπλέον, η σειρά ειδών ένδυσης Adventure προσφέρει μια επιλογή από φούτερ με κουκούλα και T-shirts για τους αληθινούς λάτρεις της Ténéré.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εφαρμογή MyGarage

Η εφαρμογή MyGarage της Yamaha προσφέρει την δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να δημιουργήσουν γρήγορα, εύκολα και από την άνεση του σπιτιού τους, μια εικονική εκδοχή της Ténéré 700 Explore, αξιοποιώντας τη σειρά Γνήσιων Αξεσουάρ και χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον φορητό υπολογιστή τους. Η δωρεάν εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν και να αφαιρούν αξεσουάρ για να δημιουργήσουν την ιδανική για εκείνους μοτοσυκλέτα. Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να προβληθεί τρισδιάστατα από κάθε γωνία.

Η εφαρμογή MyGarage απομακρύνει τις αμφιβολίες για την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ και κάνει τα πράγματα, ακόμη πιο απλά για τον πελάτη. Η τελική επιλογή μπορεί να αποσταλεί μέσω email σε έναν Επίσημο Συνεργάτη της Yamaha, ο οποίος θα τοποθετήσει τα επιλεγμένα Γνήσια Αξεσουάρ στη νέα Ténéré 700 Explore.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Γνήσια Αξεσουάρ και τα Είδη Ένδυσης ή την εφαρμογή MyGarage, επισκεφθείτε την διεύθυνση www.yamaha-motor.eu/gr/el/experiences/applications/mygarage1/#/

MyRide

Η δωρεάν εφαρμογή MyRide της Yamaha προσφέρει σε κάθε αναβάτη της Ténéré 700 Explore, τη δυνατότητα να λαμβάνει χρήσιμες πληροφορίες και να απολαμβάνει περισσότερο την οδήγηση σε κάθε του διαδρομή. Η εφαρμογή, η οποία διατίθεται για συσκευές iOS και Android, παρακολουθεί και αποθηκεύει κάθε διαδρομή που έχει διανυθεί και προσφέρει στους χρήστες την δυνατότητα να δημιουργήσουν την δική τους ιστορία, καθώς και να προσθέτουν φωτογραφίες που θα μπορούν να μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, η εφαρμογή MyRide επιτρέπει στους χρήστες να προβάλουν στατιστικά στοιχεία της διαδρομής τους, όπως την συνολική απόσταση, το υψόμετρο, την μέγιστη ταχύτητα, την μέση ταχύτητα, την επιτάχυνση και τη γωνία κλίσης, ενώ στην συνέχεια μπορούν να τα συγκρίνουν με άλλους αναβάτες.

Για την Ténéré 700 Explore, η εφαρμογή MyRide επιτρέπει συνδεσιμότητα, ώστε να μπορούν οι αναβάτες να βλέπουν τις ειδοποιήσεις για εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα στην οθόνη της μοτοσυκλέτας τους.

 

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner

Upcoming Events