Νίκη για Ντότσικα – Yamaha Tsokos Racing και στις Σέρρες

Η συνέχεια του Π.Π.Τ. 2017, πραγματοποιήθηκε στην πίστα των Σερρών, όπου εκεί ήταν ο 3ος αγώνας κατά σειρά.

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing, με αναβάτη τον Λέανδρο Ντότσικα που αγωνίζεται στην κατηγορία Racing 250, δήλωσε και εκεί το παρόν, έτοιμη να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου, ο Λέανδρος Ντότσικας, κατάφερε να κάνει τον 1ο χρόνο, με 1:25.825 έχωντας εξασφαλίσει για άλλη μια φορά την pole position, ήτοι 5 στην σειρά, ακολουθόντας τα πατήματα του “δασκάλου” του, Λάμπρου Τσώκου!

Στο ξεκίνημα του αγώνα, όντας πρώτος στην σχάρα εκκίνησης, δημιουργεί πολύ σύντομα μια απόσταση ασφαλείας από τον 2ο Γιώργο Κίτσο, συνεχίζοντας με σταθερό ρυθμό στην συνέχεια, μέχρι το πέσιμο της καρό σημαίας στον τερματισμό, που τον βρίσκει νικητή του αγώνα, με τον ταχύτερο χρόνο επίσης!

Οπότε ο Λέανδρος Ντότσικας, αναβάτης της ομάδας Yamaha Tsokos Racing είναι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου για ακόμα μια φορά στο φετινό πρωτάθλημα!

Ικανοποιημένοι όλοι οι συντελεστές της ομάδος για τα αποτελέσματα του δεύτερου αγώνα, ανανεώνουν την υπόσχεση στους χορηγούς τους και σε όσους τους βοηθούν με την συμμετοχή τους, να προσπαθήσουν για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες που θα ακολουθήσουν, η ομάδα Yamaha Tsokos Racing αλλά και ο αναβάτης της, Λέανδρος Ντότσικας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την ομάδα Yamaha Tsokos Racing στους χορηγούς της που είναι: Τα Λιπαντικά – Πρόσθετα – Βελτιωτικά LIQUI MOLY που αντιπροσωπεύονται και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία  Ε.ΣΚΑΖΙΚΗΣ – Λ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ Α.Ε. Τα Λιπαντικά Μοτοσυκλέτας για την Ελλάδα διατίθενται επίσημα από την εταιρεία Π.ΒΑΛΕΝΤΗΣ – Γ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ Α.Ε, ενώ συνεχίζοντας με τους υπόλοιπους χορηγούς έχουμε την εταιρεία PERISTERAS ελαστικά μοτο, του κ. Νίκου Περιστερά  με ελαστικά DUNLOP και κουβέρτες ελαστικών CHICKEN HAWK, την εταιρεία DUNLOP μέσω του κ. Δημήτριου Δημητρόπουλου, την YAMAHA μέσω του επίσημου εκπροσώπου της  στην Ελλάδα, την εταιρεία ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε., χορηγός επικοινωνίας της ομάδας, είναι το περιοδικό MOTOGP WORLD, το ηλεκτρονικό περιοδικό Biker Spirit, την τηλεοπτική εκπομπή MOTO & BIKE TV, την εταιρεία CL BrakesKOSTPART του κ. Σταμάτη Κοντογιάννη για τα φρένα, την εταιρεία AFAM ΤΑΣΟΥΛΗΣ αλυσίδες-γρανάζια, την εταιρεία ERMAX ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ζελατίνες, την εταιρεία MOURATIS GPSEBIMOTO για τα φαίρινγκ της μοτοσυκλέτας, την εταιρεία VGR Team Γεωργακόπουλος για τις αναρτήσεις, τον κ. Μάνο Πετρόπουλο για την διαχείρηση των ηλεκτρονικών της μοτοσυκλέτας, την εταιρεία BIZZARE STICKERS του κ. Ηρακλή Λεοντή για τα αυτοκόλλητα, τα πανό και τις σημαίες της ομάδας, την εταιρεία X Large του κ. Στέλιου Δημητριάδη για το ανανεωμένο εσωτερικό των paddock της, το φυσικοθεραπευτήριο Φυσιολύσις του κ. Πάνου Παγώνη, το γυμναστήριο TOTAL Power & Fitness του γυμναστή κ. Νίκου Νικολακόπουλου, την εταιρεία ΚΑΛΛΙΜΑΡΜΑΡΟ αρτοποιία ζαχαροπλαστική που φροντίζει και για την φιλοξενία των καλεσμένων στα paddock της ομάδας, οι βαφές των μοτοσυκλετών έγιναν από την εταιρεία RAINBOW ΒΑΦΕΣ, την εταιρεία EXPOPIECE του κ. Σπύρου Παραβατού για τις μοκέτες των paddock, την εταιρεία e-novo.com του κ. Βασίλη Μπαμιατζή για την διαχείριση της εικόνας και της επικοινωνίας της ομάδας, αλλά και την superbmotos.com του κ. Λευτέρη Ρηγόπουλου για τον όλο σχεδιασμό της ομάδας (φορτηγό, πανό, paddock, εμφανίσεις, σχέδιασμό μοτοσυκλετών κ.α.).

Η ομάδα Yamaha Tsokos Racing θα δώσει το επόμενο αγωνιστικό ραντεβού της με τους πολυπληθείς και αγαπητούς φίλους της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας, στον επόμενο αγώνα της χρονιάς, στις 18 Ιουνίου στην πίστα των Μεγάρων!

Related Posts