Νικηφόρος ο 4ος αγώνας για το Team Boustas στα Μέγαρα

Έναν δυναμικό και καταλυτικό αγώνα ολοκλήρωσε το TEAM BOUSTAS στις 11-13 Σεπτέμβρη στην πίστα των Μεγάρων.Η αγωνιστική ομάδα σημείωσε απόλυτα αποτελέσματα με τους αναβάτες Michas Fanis,Papageorgiou Alex και Papagelou Dimitris.

Team-Boustas
Στην κατηγορία OPEN ο αθλητής Michas Fanis εκμεταλλευόμενος και την pole position κατέκτησε την καρό και την πρώτη θέση στο podium στις κατηγορίες γενικής, 600 και νέων καθώς και τούς ταχύτερους γύρους γενικής και 600 πραγματοποιώντας έναν καταπληκτικό αγώνα.

Στην κατηγορία SUPERSPORT ο αθλητής Papageorgiou Alex εκκινώντας από την δεύτερη θέση κατάφερε να ελέγξει τον αγώνα και τον συναγωνισμό τερματίζοντας και αυτός στην πρώτη θέση της κατηγορίας του μετά από μια πολύ δυνατή και ψύχραιμη κούρσα.

Στην κατηγορία SUPERSPORT επίσης ο αθλητής Papagelou Dimitris μετά από έναν πολύ μαχητικό αγώνα συνάντησε την γραμμή τερματισμού στην τρίτη θέση, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το αποτέλεσμα του επετεύχθη και μετά από ανώδυνη πτώση στην Κ5.

Ο αγώνας λοιπόν στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία για το TEAM BOUSTAS φέρνοντας και τους τρεις αναβάτες της ομάδας στο podium αποδεικνύοντας την μεθοδική προπονητική και την σκληρή δουλειά που γίνεται από τον Boustas John αλλά και από τους αθλητές του.

Ο John σε δηλώσεις του μετά την περάτωση του αγώνα μας ανέφερε: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και εμφάνιση των οδηγών μου οι οποίοι σήμερα δείχνουν την δουλειά που έχουν κάνει.
Ο Fanis, ένας νέος αναβάτης παρουσιάζει εξαιρετική άνοδο και στέκεται πολύ καλά μέσα στην πίστα με άψογη τεχνική και ταχύτητα.
Ο Αlex εμφανίζεται γρήγορος και ανανεωμένος και αυτός με σαφώς βελτιωμένη τεχνική ανανεώνει την στόφα του πρωταθλητή που διαθέτει.
Ο Dimitris δείχνει πείσμα, επιμονή και ισχυρή θέληση αλλά και ταχύτητα και οδηγική τεχνική και αυτός.
Σήμερα και οι τρεις οδήγησαν μεθοδικά και έξυπνα και πήραν το αποτελέσμα, συγχαρητήρια.”