Νίκος Ελευθεριάδης, ο μικρότερος αναβάτης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας

Ο Νίκος Ελευθεριάδης είναι ο μικρότερος αναβάτης, μόλις 13 ετών, που θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Ο μικρός Νίκος είναι γεννημένος στις 10/1/2004, και σε ηλικία μόλις 13 ετών, θα συμμετέχει στην κατηγορία ΝΕΩΝ, αφού μετά τους νέους κανονισμούς που εναρμονίστηκαν με τους διεθνής, η ηλικία συμμετοχής κατέβηκε στα 13 χρόνια. Έτσι θα είναι ο πρώτος αθλητής που θα τρέξει τόσο μικρός σε όλη την ιστορία του ΠΠΤ.

Νίκος Ελευθεριάδης – MiniGP 2014

Τον Νίκο Ελευθεριάδη τον γνωρίσαμε για πρώτη φορά το 2014 στους αγώνες MIniGP, οπού εκείνη την χρόνια στην πρώτη του συμμετοχή σε αγώνες είχε πάρει την τρίτη θέση της βαθμολογίας στην κατηγορία του, ενώ τις δυο επόμενες χρονιές τερμάτισε 2ος στην βαθμολογία!

Φέτος ο Νίκος Ελευθεριάδης θα αγωνιστεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας στην κατηγορία ΝΕΩΝ, με ένα KTM 390 RC και θα συμμετέχει και στους 6 αγώνες του πρωταθλήματος!

Τον συναντήσαμε στα Μέγαρα το Σάββατο 18 Μαρτίου στα πλαίσια του EXTREMETRACKDAY, να προπονείτε με την νέα του μοτοσυκλέτα.

Στην ερώτηση μας πως αισθάνεται που θα τρέξει για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας και θα είναι ο ποιο μικρός αναβάτης, μας είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα πάρω μέρος στο ΠΠΤ για πρώτη φορά. Έχω άγχος γιατί η μοτοσυκλέτα μου είναι πολύ μεγάλη σε σχέση με μένα,  παρόλο αυτά όμως θα το διασκεδάσω μέχρι τέλος! Θέλω να πω ευχαριστώ πολύ σε όλους που είναι γύρω μου!»

Τον μικρό Νίκο Ελευθεριάδη υποστηρίζουν σε αυτήν του την προσπάθεια Η ΡΟΔΑ ΜΟΤΟ Γιώργος Γούλας , το κατάστημα ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ,  Φίλτρα DNA, ενώ στο  πλευρό του θα είναι ο πολυπρωταθλητής Γιώργος Κιτσος .
Το Biker Spirit θα είναι δίπλα του σαν χορηγός επικοινωνίας και του εύχεται καλή τύχη και καλά αποτελέσματα!

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner