Ο 4ος Αγώνας Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2016 έγινε στην Νέα Ιωνία την Κυριακή 23/10/16

O Όμιλος Δικύκλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Αθηνών διοργάνωσε με επιτυχία τον τέταρτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2016 στις 23 Οκτωβρίου στο Άλσος Βεϊκου Νέας Ιωνίας, με την έγκριση του Δήμου Νέας Ιωνίας και αμέριστη συμπαράσταση των εταιρειών και των αθλητών του Trial.

img_2091Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Λευτέρης Πίππος στην κατηγορία Α, ο Γιώργος Διαμαντίδης στην κατηγορία Β, ο Δημήτρης Κολλιάκος στην κατηγορία Hobby και ο Αναστάσιος Αναστασιάδης στην κατηγορία Junior ενώ το O.Δ.Μ.Α.Α.  Trial Challenge που διοργάνωσε το σωματείο μας στο τέλος του αγώνα, νικητής ήταν ο Λευτέρης Πίππος.

img_2167Μέσα στο κέντρο της Αθήνας ο O.Δ.Μ.Α.Α διοργάνωσε τον τέταρτο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Trial 2016 γεγονός που συγκέντρωσε τις περισσότερες φετινές συμμετοχές και προσέλκυσε ένα ικανοποιητικό πλήθος κόσμου που έδειξε ενδιαφέρον για την εκδήλωση.

img_1996Μετά από ένα βροχερό Σάββατο ο ήλιος έντυσε με φως το πρωινό της Κυριακής καθαρίζοντας σιγά σιγά την υγρασία από τις έξι ειδικές του αγώνα. Πολύ κοντά η μία με την άλλη έκαναν εύκολη την παρακολούθηση του αγώνα από τους 200 περίπου θεατές που βρέθηκαν Άλσος Βεϊκου ενώ ο χώρος με καφετέρια αλλά και διαμορφωμένους χώρους φιλοξενίας θεατών κοντά στις ειδικές έκαναν απολαυστική την διαμονή στον χώρο.

img_2114Τέσσερις φυσικές και δύο διαμορφωμένες ειδικές προσέφεραν άφθονο θέαμα με κορυφαία την ειδική τύπου indoor με λάστιχα και βράχους μέσα στα paddocks. Ο αγώνας κρίθηκε δύσκολος κυρίως λόγω των πολλών εναλλαγών του τερέν από χώμα σε πέτρα αλλά και της σφικτής σχεδίασης. Στο τέλος, όπως ήταν αναμενόμενο μετά τον πρώτο γύρο, η κατάταξη του αγώνα θα κρινόταν στο αριθμό λαθών που θα έκαναν οι αθλητές.

img_2372Ο O.Δ.Μ.Α.Α. θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους εργάστηκαν για τον αγώνα και συγκεκριμένα τα μέλη του Ομίλου, τους φίλους του ελληνικού Trial αλλά και τις μοτοσυκλέτας που βοήθησαν ή μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους αθλητές Λευτέρη Καρέτσο, Δημήτρη Ζουγανέλη και Αλέξανδρο Λιάπη και φυσικά τους χορηγούς Extra Products Τασούλης – Gas Gas, Beta Fuoristrada, DK Racing, Γ. Τζωρτζόπουλος.

2016-odmaa-trial-results