Ο Aleix Espargarò “κατέκτησε” ένα αρνητικό ρεκόρ στο MotoGP

Ο Aleix Espargarò το 2022 θα αγωνιστεί με μεγάλες φιλοδοξίες, θέλει να τα πάει καλά με την Aprilia, αφού στην τελευταία σεζόν έκανε ένα αρνητικό ρεκόρ.

Μετά από αρκετές δύσκολες σεζόν, επιτέλους ο Aleix Espargarò και η Aprilia άρχισαν να καρπώνονται τα οφέλη από τόση δουλειά. Το 2021 ήταν μια θετική χρονιά και μια χρονιά που προοιωνίζεται καλά για το μέλλον.

Ο Ισπανός αναβάτης έφερε την Aprilia στο βάθρο του MotoGP , τερματίζοντας τρίτος στον αγώνα του Silverstone. Ένα αποτέλεσμα που του δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει του 2022, όπου περιμένει να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικός.

Ο Aleix Espargarò, πέτυχε εάν αρνητικό ρεκόρ στο MotoGP

Ο Espargarò στο επόμενο πρωτάθλημα MotoGP ελπίζει να μπορέσει να παλέψει σταθερά για το βάθρο και ίσως ακόμη και να καταφέρει να κερδίσει την πρώτη του νίκη στην κορυφαία κατηγορία, αλλά και η πρώτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Grand Prix, αφού δεν έχει ανεβεί στο κορυφαίοι σκαλιά του βάθρου ποτέ, σε καμία από τις άλλες κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων, ο Aleix κατέχει αρνητικό ρεκόρ στο MotoGP. Έγινε ο οδηγός που έχει αγωνιστεί τους περισσότερους αγώνες (197) χωρίς να καταφέρει να κερδίσει έναν.
Ο προηγούμενος κάτοχος του ρεκόρ ήταν ο Colin Edwards (196).
Τρίτος σε αυτή την κατάταξη είναι ο Alvaro Bautista με 158 GP χωρίς νίκη στην μεγάλη κατηγορία.

Ακολουθούν οι Randy De Puniet (140), Hector Barberà (139) και Pol Espargarò (136).

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner