Ο Alex De Angelis πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του!

Ο Alex De Angelis πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο του San Marino που είχε μεταφερθεί από την Ιαπωνία  και επέστρεψε στο σπίτι επιτέλους.  

deangelis_1

Ο De Angelis είχε ένα τρομερό ατύχημα κατά τη διάρκεια του 4ου FP σ το ιαπωνικό GP, και πέρασε περίπου δύο εβδομάδες στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Dokkyo Mibu.  Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις ενημερώσεις για το θέμα,

Την Κυριακή που μας πέρασε μεταφέρθηκε στην Ιταλία με πτήση και με ένα γιατρό στο πλάι του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του San Marino, όπου έμεινε για μόλις 48 ώρες.

O Alex βελτιώνεται συνεχώς, έτσι ώστε οι γιατροί δεν αποκλείουν την επιστροφή του στην πίστα για δοκιμές του MotoGP ton επόμενο Φεβρουάριο του 2016. Μέχρι τότε, θα πρέπει να φορά ειδικό νάρθηκα στο στήθος  για περίπου 45 ημέρες. Θα είναι υπό συνεχείς ελέγχους και θα ακολουθήσει την  απαραίτητη φυσιοθεραπεία και να επιστρέψει στην πρωτύτερη κατάσταση του.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι – είπε ο De Angelis – Αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι για μένα και ανυπομονώ να γυρίσω πίσω στην πίστα. Οι γιατροί έχουν αποκλείσει την περίπτωση να γυρίσω τώρα πίσω. Θα είμαι έτοιμος για να κάνω  την πρώτη δοκιμή, την επομένη χρονιά για να ετοιμαστώ για την τη νέα σεζόν. Για άλλη μια φορά θέλω να ευχαριστήσω όλο το ιατρικό προσωπικό που με βοήθησε και έσκυψε πάνω μου, τόσο στην Ιαπωνία όσο και στο San Marino. Ευχαριστώ και πάλι για την Clinica Mobile και όλους τους οπαδούς και τους φίλους που me έχουν κάνει να νιώσω ότι ήμουν στο σπίτι μου, ακόμα και όταν ήμουν μακριά.»

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner