Ο Anthony West ζητά συγγνώμη από την FIM και από τους Rossi και Márquez για τις κατηγορίες εναντίον τους

Στις αρχές του 2020, ο Anthony West ανακοίνωσε τη συνταξιοδότησή του στα κοινωνικά δίκτυα, λόγω του αποκλεισμού του από την FIM λόγω ντόπινγκ.

Ο West αποκλείστηκε από τη FIM τον Σεπτέμβριο του 2018 για ντόπινγκ, αλλά ο Αυστραλός οδηγός συνέχισε να αγωνίζεται, επιδεινώνοντας την κατάστασή του. Ο αποκλεισμός παρατάθηκε έξι ακόμη μήνες από τον Αύγουστο του 2020 έως τον Μάρτιο του 2021. Μια απόφαση που δεν άρεσε στον οδηγό και εκμεταλλεύτηκε την ίδια δήλωση για να επιτεθεί στην FIM και να τους κατηγορήσει ότι διαπράττουν παρατυπίες. Επιπλέον, κατηγόρησε στους Marc Márquez και Valentino Rossi. (δείτε εδώ >>>)

Εννέα μήνες αργότερα και ως αποτέλεσμα της επιστροφής της άδειας του να αγωνίζεται από την FIM, ο Anthony West ζήτησε συγγνώμη από την FIM για τα λόγια του σε επίσημη δήλωση.

Συγνώμη

Πριν από λίγες ώρες, αρκετά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν μια δήλωση που έδωσε ο Anthony West, στην οποία ζήτησε συγνώμη για τις βρισιές του προς στη Διεθνή Ομοσπονδία Μοτοσυκλετών. Το έκανε μέσω ενός βίντεο στα κοινωνικά του δίκτυα.

 «Με αυτήν τη δήλωση, ζητώ συγγνώμη δημοσίως για την προηγούμενη συμπεριφορά μου σε σχέση με την FIM. Ήταν απαράδεκτο, εξευτελιστικό και επιθετικό. Οι προηγούμενες δηλώσεις μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την FIM ήταν επιθετικές και διέδωσα κακόβουλες φήμες. Ζητώ συγνώμη και πάλι από την FIM αλλά και από τους συνάδελφους οδηγούς που τους ενέπλεξα σε αυτές τις κατηγορίες. Ζητώ και πάλι συγνώμη. Δυστυχώς, το έκανα λόγω της στάσης μου εκείνη την εποχή. Είμαι ευγνώμων στην FIM που μου επέστρεψε την άδεια μου. Ευχαριστώ για τη βοήθεια και την κατανόηση για να μπορέσω να αγωνιστώ ξανά »

Ο Αυστραλός οδηγός ελπίζει να επιστρέψει στους αγώνες: « Είμαι “πεινασμένος” για να κάνω αγώνες και πάλι. Θέλω να τρέξω και να διασκεδάσω ξανά . Μόλις πάρω την άδεια μου, θα προσπαθήσω να επιστρέψω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike ή Supersport. Ανυπομονώ, έχω χάσει αυτό το συναίσθημα για τόσο καιρό. Νιώθω καλά και, νομίζω ότι έχω ακόμη δέκα χρόνια μέχρι να φύγω από τους αγώνες.»

Related Posts