Ο Βασίλης Παντελεάκης στο Ελλάδα έχεις ταλέντο!

Ο Βασίλης Παντελεάκης πήγε στην εκπομπή Ελλάδα έχεις ταλέντο και εντυπωσίασε τους κριτές με το ταλέντο του και όχι μόνο.

Κάνοντας έφοδο στην σκήνη του με το mini –bike του Ελλάδα έχεις ταλέντο , ο μικρός Βασίλης έδειξε μερικά κόλπα , και ένα μικρό δείγμα των ικανοτήτων και του ταλέντου του , που ήταν αρκετό ώστε να εντυπωσιάσει τους κριτές αλλά και το κοινό.

Ο δεκάχρονος Βασίλης όμως πέρα τις οδηγικές του ικανότητες έκανε εντύπωση και με το εκρηκτικό του ταπεραμέντο αφού από την πρώτη στιγμή ένιωσε άνετα με τους κριτές και κάνανε μια πολύ ευχάριστη και ζωηρή κουβέντα και φυσικά στο τέλος δεν έφυγε με 3 “ναι” αλλά με 13.

Δείτε το Video

Ο Βασίλης Παντελεάκης γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2007 και ξεκίνησε την αθλητική του πορεία σε ηλικία 3 ετών, με καθοδήγηση από τον πατέρα του Χρήστο Παντελεάκη, ο οποίος υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στους αγώνες ταχύτητας, στις κατηγορίες 125cc, τα έτη 1999, 2000. Μετά από 4 χρόνια συστηματικής ενασχόλησης, προπόνησης, και αγάπης του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ξεκίνησε την αγωνιστική του πορεία το 2015 σε ηλικία 7 ετών, συμμετέχοντας στην διοργάνωση MiniGP, στην κατηγορία KidGP με μηχανάκια τύπου minimoto, με παιδιά 7-10 ετών. Στην διοργάνωση αναδείχτηκε πρωταθλητής για το 2015, κερδίζοντας και τους τρεις αγώνες και σημειώνοντας ρεκόρ πίστας σε κάθε αγώνα.