Ο Δημήτρης Παπαγγέλου 1ος στις Σέρρες στον 5ο αγώνα του Π.Π.Τ. 2015

Ο Αγώνας των Σερρών είχε για τον Δημήτρη Παπαγγέλου την καλύτερη έκβαση κατακτώντας την πρώτη θέση στον αγώνα στην κατηγορία Supersport.

IMG_0226

Ο Παπαγγέλου μετά την κατάκτηση των τίτλων πέρυσι στις κατηγορίες OPEN και OPEN 600, φέτος ανέβηκε κατηγορία και ήρθε να αγωνιστεί σε αυτή των SuperSport.  Η συγκεκριμένη κατηγορία είναι πάρα πολύ δύσκολη και απαιτητική με μεγάλο ανταγωνισμό.
Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς ο Παπαγγέλου τερμάτισε στην 9η θέση αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα με την μοτοσυκλέτα του. Στον 2ο αγώνα εγκατέλειψε ενώ στον 3ο αγώνα δεν κατάφερε να συμμετέχει.
Στον 4ο αγώνα ο Παπαγγέλου κάτω από την νέα του ομάδα την Teamboustas και την καθοδήγηση του Γιάννη Μπούστα μετά από ένα περιπετειώδη αγώνα τερματίζει στην 3η θέση και κερδίζει το πρώτο βάθρο της σεζόν.

IMG_3552
Στις Σέρρες κάνοντας πολύ καλούς χρόνους ξεκίνα από την πρώτη σειρά εκκίνησης , χωρίς όμως να κάνει καλή εκκίνηση. Μένει στην τέταρτη θέση πίσω από τον Τριντή, Παπαγεωργίου και τον Βούλγαρο Boyan Bonchev για αρκετούς γύρους.
Κάνοντας έναν καλό αγώνα με καλούς χρόνους και σταθερό γυρολόγοι καταφέρνει να περάσει τον Τριντή, Παπαγεωργίου και τον Boyan Bonchev και να ανέβει στην κορυφή του αγώνα και μένει εκεί μέχρι την καρό  σημαία.
Στην προσπάθεια του να περάσει στην κορυφή κάνει και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 1:22.544 στον 12 γύρο!
Η πορεία του μέχρι το ψηλότερο σκαλί του βάθρου είναι αποτέλεσμα της εντατικής δουλειάς του όλο το χρόνο και κυρίως μετά απ την καθοδήγηση του Γιάννη Μπούστα.
Μετά από 5 αγώνες και με 3 τερματισμούς ο Δημήτρης Παπαγγέλου είναι 5ος στη βαθμολογία με 48 βαθμούς.

IMG_3613

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου συγχαίρει τον συναθλητή του Αλεξ Παπαγεωργίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 2015 στις Σέρρες, έναν αγώνα πριν το τέλος!

Ο Δημήτρης Παπαγγέλου θέλει να ευχαριστήσει αυτούς που τον βοήθησαν μέχρι σήμερα και συνεχίζουν να τον στηρίζουν.
Ευχαριστεί καταρχήν τον προπονητή του Γιάννη Μπούστα και την Teamboustas.net, την Yamaha Motobox Piperigos, το Bikers World, το Wheel City‎, την Michelin, την Repsol και την RACE TECH.
Επίσης την Hel, PP Racing, Capit, New Cargo, Renthal, GT και Fabbre

IMG_3284

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner