Ο Fabio Quartararo ταχύτερος του FP3 στο Aragon – Ποιοι περνάνε στο Q2 – Yamaha, Aprilia και Suzuki στο Top3 – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Στο FP3, σε μια τελευταία συνεδρία που μοιάζει περισσότερο με προκριματική παρά με ελεύθερη δοκιμή, όλοι οι οδηγοί πίεσαν για να μπορέσουν να βρουν τον χρόνο να περάσουν απευθείας στο Q2.

Ο ταχύτερος ήταν ο αναβάτης της Yamaha,  Fabio Quartararo, που σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1.46.926.

Στην δεύτερη θέση το Aprilia του Aleix Espargarò που τον έχουμε συνηθίσει στους τελευταίους αγώνες να είναι στις κορυφαίες θέσεις, με χρόνο 1.46.949, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε το Suzuki του Joan Mir με χρόνο 1.46.982.

Μετά από ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη συνεδρία, ο Francesco Bagnaia έκλεισε με τον τέταρτο ταχύτερο χρόνο μόλις 58 χιλιοστά από την κορυφή, με χρόνο 1.46.984, μόλις 0.002s από τον Mir, κλείνοντας την 4αδα των οδηγών που κατέβηκαν στο 1.46s.

Στην 5η θέση με το 2ο εργοστασιακό Ducati και ταχύτερο του FP2, Jack Miller, μπροστά από το Ducati Pramac του Jorge Martin που έκλεισε την πρώτη εξάδα.

Οι δύο αναβάτες της ομάδας Honda Repsol τέλειωσαν το FP3 με τον Pol Espargarò, έβδομο, μπροστά από τον Marc Marquez, οπού  είχε πτώση στον τελευταίο του γρήγορο γύρο, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Ένα τρίτο Honda στην σειρά, αυτό του Takaaki Nakagami, στην 9η θέση, μπροστά από το Ducati του Enea Bastianini που έκλεισε την πρώτη δεκάδα που περνούν απευθείας στο Q2 για να διεκδικήσουν την pole position.

Related Posts