Ο Fausto Gresini εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση όσο παλεύει με τον  κοροναϊό

26 ημέρες μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο Fausto Gresini συνεχίζει να πολεμά τη σοβαρή πνευμονία που υποφέρει ως αποτέλεσμα της λοίμωξης από κοροναϊό.

Ο 59χρονος πρώην οδηγός αντιμετωπίζει τον σκληρότερο και σημαντικότερο αγώνα της ζωής του , και παρά τα σκαμπανεβάσματα, η διάθεσή του παραμένει «μαχητική».

Σήμερα, 21 Ιανουαρίου, η ιταλική ομάδα έστειλε μια νέα ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση της υγείας του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, ο οποίος εξακολουθεί να έχει μακρά παραμονή στην εντατική του νοσοκομείου Maggiore Carlo Alberto Pizzardi στη Μπολόνια.

Ακολουθεί η σημερινή δήλωση του Δρ Nicola Cilloni: «Οι γενική κατάσταση του Fausto είναι δυστυχώς ακόμη σοβαρή. Οι πνεύμονες που πλήττονται σκληρά από την ασθένεια και από μια αλληλεπικαλυπτόμενη λοίμωξη, μπορεί να παίρνει οξυγόνο στο αίμα μόνο με μηχανική βοήθεια από αναπνευστήρα. Εξακολουθεί να είναι απαραίτητο να διατηρούμε τον Fausto κοιμισμένο σχεδόν πάντα για να επιτρέψουμε στον μηχανικό ανεμιστήρα να λειτουργεί σωστά. Όταν ξυπνά περιοδικά, είναι έχει την συνείδηση του και είναι μαχητικός».

Περαιτέρω ενημερώσεις τις επόμενες ημέρες.

Related Posts