Ο Γιάννης Μαρινάκης χάνει το σερί των νικών του στον 4ο αγώνα του Π.Π.Τ.

Έναν δυνατό αγώνα έδωσε ο Γιάννης Μαρινάκης στον 4ο αγώνα του Π.Π.Τ που έγινε στα Μέγαρα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2015, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει το σερί των νικών του.

IMG_1737

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός αλλά δε κατάφερε να πάρει ξανά την καρό σημαία, παρόλο την πολύ ωραία μάχη που έδωσε με τους Ηλία Μπαξίσογλου και Θεοφάνη Μίχα.

Έχοντας πάρει την 3η θέση στη σχάρα εκκίνησης από τα χρονομετρημένα του Σαββάτου, ο Γιάννης Μαρινάκης με μια πολύ καλή εκκίνηση ήταν αυτός που έστριψε 1ος στην Κ1.

IMG_5176

Δεν έμεινε για πολύ στην 1η θέση , με τις επιθέσεις από τον Ηλία Μπαξίσογλου και τον Θεοφάνη Μίχα τερμάτισε τελικά στην 2η θέση , πίσω από τον Θεοφάνη Μίχα και μπροστά από τον Ηλία Μπαξίσογλου που τερμάτισε 3ος.

IMG_5221

Να επισημάνουμε ότι ο Γιάννης  Μαρινάκης με την ομάδα του δε κάνουν προπονήσεις και πηγαίνουν από αγώνα σε αγώνα. Παρόλα αυτά τα αποτελέσματα που φέρνουν είναι αξιόλογα και αξιέπαινα , αφού ύστερα από αυτόν τον αγώνα ο Γιάννης Μαρινάκης είναι 1ος στη βαθμολογία του Π.Π.Τ της γενικής κατάταξης.

IMG_1942

Ο Γιάννης Μαρινάκης μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε : Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που μας στηρίζουν και μας βοηθούν.. Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλους τους συναθλητές μας.

IMG_5259

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner