Ο Jack Miller στην Ducati MotoGP και το 2022

Η Ducati είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία με τον Jack Miller, τον Αυστραλό αναβάτη που θα συνεχίσει να οδηγεί το επίσημο GP Desmosedici της ομάδας Ducati Lenovo στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2022.

Προικισμένος με μεγάλο ταλέντο και ισχυρή αποφασιστικότητα, ο Miller έκανε το ντεμπούτο του ως εργοστασιακός αναβάτης φέτος, αφού ανταγωνίστηκε με την Pramac Racing Team για τρεις σεζόν. Μετά από μια δύσκολη αρχή της σεζόν του 2021, ξεπέρασε με εξαιρετικό τρόπο τις δυσκολίες εξασφαλίζοντας δύο φανταστικές νίκες back-to-back στη Jerez στην Ισπανία και τον τελευταίο Γαλλικό GP στο Le Mans, που πραγματοποιήθηκε σε δύσκολες συνθήκες καιρού.

Μετά τα πρώτα πέντε Grands Prix για το 2021, ο Miller βρίσκεται στην τέταρτη θέση στη γενική κατάταξη, μόλις 16 βαθμούς πίσω από τον σημερινό ηγέτη, ενώ η Ducati και η Ομάδα της Ducati Lenovo ηγούνται της κατάταξης των Κατασκευαστών και των Ομάδων.

Jack Miller (# 43 Ομάδα της Ducati Lenovo)
«Είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να συνεχίσω την περιπέτειά μου με την Ducati Lenovo Team και την επόμενη σεζόν! Το να φοράω αυτά τα χρώματα είναι μεγάλη τιμή για μένα και το να καταφέρνω να κερδίσω τους δύο τελευταίους αγώνες με το Desmosedici GP είναι ένα πραγματικό όνειρο! Δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη μεγάλη υποστήριξη που έχω λάβει από την Ducati και ολόκληρη την ομάδα τους τελευταίους μήνες και θέλω να ευχαριστήσω τους Gigi, Paolo, Davide και Claudio για την πίστη που είχαν σε μένα. Τώρα μπορώ να συγκεντρωθώ αποκλειστικά στην τρέχουσα σεζόν. Είμαι τέταρτος στην κατάταξη, όχι μακριά από τον ηγέτη, και το Πρωτάθλημα είναι ακόμη πολύ μεγάλο. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να συνεχίσω αυτήν τη θετική τάση και θα παλέψω για τον τίτλο. Forza Ducati! ».

Luigi Dall’Igna, Γενικός Διευθυντής της Ducati Corse
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεχίσουμε και με τον Miller το 2022. Σε αυτήν την πρώτη σεζόν, ο Τζακ έχει δείξει μεγάλο ταλέντο, επαγγελματισμό και ισχυρή αποφασιστικότητα. Ήταν σε θέση να εξασφαλίσει δύο σημαντικές νίκες σε διαφορετικές συνθήκες μετά από μια δύσκολη αρχή της σεζόν. Σίγουρα, είναι ένας από τους αναβάτες που ξέρει καλύτερα πώς να καταλάβει το Desmosedici GP μας για να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητές του σε οποιαδήποτε κατάσταση, όπως έχει δείξει η πρόσφατη επιτυχία στο Le Mans. Όπως πάντα, ο στόχος μας παραμένει ο τίτλος του πρωταθλήματος, και πιστεύουμε ότι με τον Jack και τον Pecco, θα είμαστε μεταξύ των κύριων πρωταγωνιστών της μάχης τίτλου του 2022 ».

Related Posts