Ο Jack Miller ταχύτερος της πρώτης ημέρας δοκιμών στο βρεγμένο Misano – Ο καιρός ήταν ο πρωταγωνιστής – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Ο καιρός ήταν ο πρωταγωνιστής της πρώτης ημέρας ελεύθερων δοκιμών της κατηγορίας MotoGP στο Misano 2.

Όλοι αναβάτες στο FP2 κατάφεραν και έκαναν καλύτερους χρόνους από το πρωί που το νερό ήταν πολύ περισσότερο.

Ο ταχύτερος της πρώτης ημέρας με ελαστικά βροχής ήταν ο Τζακ Μίλερ, ο οποίος ανέβασε το εργοστασιακό Ducati στην κορυφή με χρόνο 1: 41.305. Ο Αυστραλός αναβάτης ήταν σχεδόν ένα δευτερόλεπτο μπροστά από τον Johann Zarco, τον ταχύτερο του FP1.

Εξαιρετική τρίτη θέση τον Aleix Espargarò, ο οποίος μετά τον δύσκολο αγώνα στο Austin, επιστρέφει στις θέσεις που θέλει. Ο αναβάτης της Aprilia έκλεισε την ημέρα μπροστά από το ΚΤΜ της Team Tech 3 KTM του Iker Lecuona και το επίσημο KTM του Miguel Oliveira.

Ο Luca Marini τα πήγε πολύ καλά, οδηγώντας το Ducati Sky VR46 Avintia σημείωσε τον έκτο ταχύτερο χρόνο, μπροστά από τον μπαλαντέρ της Aprilia, Lorenzo Savadori, που επέστρεψε και δεν είναι ακόμα 100% σε φόρμα μετά το κάταγμα στον αστράγαλο στην Αυστρία.

Ο Pecco Bagnaia, τέλειωσε την ημέρα όγδοος με τη Ducati, μπροστά από το ΚΤΜ του Danilo Petrucci και το Ducati του Jorge Martin που έκλεισε την πρώτη δεκάδα που περνά απευθείας στο Q2.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρώτη δεκάδα υπάρχουν μόνο Ducati, Aprilia και ΚΤΜ!

Ενδέκατη θέση για τον Joan Mir (Suzuki), ακολουθούμενος από τον Enea Bastianini (Ducati Avintia), ενώ ακολουθεί το καλύτερο RC213V  αυτό του Alex Marquez (LCR), μπροστά από τον αδελφό του Marc Marquez (Repsol).

Το πρώτο Yamaha το βλέπουμε στην 16η θέση με τον Fabio Quartararo, πίσω από το Suzuki του Alex Rins.

Αύριο ελπίζουν όλοι για ένα στεγνό FP3 για να μπορέσουν να πιέσουν και κάνουν καλύτερους χρόνους!

Related Posts