Ο Jack Miller θα αγωνιστεί στον τελευταίο γύρο του Αυστραλιανού SBK

Ο Jack Miller είναι έτοιμος να μπει στην πίστα και πάλι και να αγωνιστεί στον τελικό γύρο του Αυστραλιανού SBK (Australian Superbike Championship) που έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο στο Bend Motorsport Park.

Ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati θα οδηγήσει ένα Panigale V4 R που χορηγείται από την Caterpillar και το λογότυπο της Pramac που θα υπάρχει επίσης στο φέρινγκ, την ομάδα για την οποία ο #43 αγωνίστηκε για τρία χρόνια από το 2018 έως το 2021.

«Είναι υπέροχο που μπορώ να αγωνιστώ ξανά στην Αυστραλία.  Υπήρξαν πολλά εμπόδια με τις συμβατικές ρήτρες της Ducati, με περιορισμούς και άλλα παρόμοια. Στο τέλος τα καταφέραμε και είναι υπέροχο να είμαι πίσω εδώ στην Αυστραλία και πάνω απ’ όλα να μπορώ να οδηγώ, ειδικά εδώ στο Bend Motorsport Park, όπου δεν έχω οδηγήσει ξανά.»

«Μου αρέσει να τρέχω και πάνω από όλα είναι πάντα διασκεδαστικό να το κάνεις σε άλλες κατηγορίες, όπου έχεις πολύ λιγότερη πίεση. Είμαι εδώ για να περάσω ένα καλό Σαββατοκύριακο με τους φίλους μου και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Related Posts