Ο Jonathan Rea, κερδίζει τον 1ο αγώνα στο βρεγμένο Donington  – πτώση του Bautista

Ο Jonathan Rea κερδίζει στο Donington ton 1ο αγώνα του Βρετανικού γύρου , ενώ μετά την νέα πτώση του Bautista παίρνει στην κορυφή της βαθμολογίας!

Το πρωτάθλημα είναι πιο ανοιχτό από ποτέ. Αν και η πρώιμη ηγεμονία του Bautista και της Ducati δημιούργησε μια φοβερή διαμάχη, το World Superbike είναι και πάλι ανοικτό.

Μια νέα πτώση του Alvaro Bautista βάζει τον Jonathan Rea ηγέτη του πρωταθλήματος για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν.

Σε ένα Σαββατοκύριακο που ο καιρός παίζει τον ρυθμιστικό παράγοντα, ο 1ος αγώνας  αποδείχθηκε δραματικός. Ο  Jonathan Rea πήρε το κεφάλι του αγώνα από την πρώτη στροφή, παρά την pole του Tom Sykes και έμεινε μπροστά για να κάνει την 76η νίκη της καριέρα του!

Ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team) τερμάτισε στη δεύτερη θέση, μπροστά από τον Leon Haslam (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ποτ έκλεισε και το βάθρο του πρώτου αγώνα με τρεις βρετανούς στην κορυφή και την Kawasaki να κάνει το 1-3!

Ο Loris Baz τερμάτισε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον Alex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK) και τον Leandro Mercado που συμπλήρωσε την κορυφαία εξάδα, έχοντας πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα της καριέρας του και το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν του 2019.

Ο Peter Hickman πήρε την 7η θέση, την καλύτερη θέση στην καριέρα του , ενώ πίσω του ήταν ο Michael van der Mark, ο Alessandro Delbianco και ο Chaz Davies.

Ο Alvaro Bautista ήταν πέμπτος όταν άρχισε να ανεβάζει ρυθμό και ήρθε η πτώση που του στοίχισε εκτός από τους 0 βαθμούς του αγώνα και την πρωτοπορία στο πρωτάθλημα!

Το πρωτάθλημα αλλάζει για πρώτη φορά το 2019, με τον Jonathan Rea να οδηγεί μπροστά από τον Alvaro Bautista κατά 9 βαθμούς, ενώ αυτή η αξιοσημείωτη επιστροφή υπόσχεται να δώσει συναρπαστικές μάχες την Κυριακή στο Donington Park.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner