Ο Κορωνάκης ξεκινά στο Adac ΚΤΜ Junior Cup στο Assen

H Χαρά του Μοτοσικλετιστικού Στερεώματος παίρνει σάρκα.

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί σε παλαιότερες αναρτήσεις Στόχος της ΚΤΜ S.E.E.  ήταν σιγά σιγά να αρχίσουμε να βλέπουμε Έλληνες Αναβάτες στις Ευρωπαϊκές πίστες να διαπρέπουν και φυσικά όλοι  μαζί να καμαρώνουμε γιατί η μοτοσικλέτα  οι αγώνες ταχύτητας είναι κοινή μας αγάπη για αυτό και δημιουργήθηκε η KTM Skourtas Racing Center.

O Βασίλης Κορωνάκης αναχωρεί για το Assen όπου θα συμμετάσχει στο θεσμό ADAC KTM Junior Cup την Κυριακή 20-22/04/2018

O Βασίλης γνωρίζει ήδη την πίστα καθώς σε αυτήν έχει πάρει 2 νίκες πέρσι, μία σε στεγνό και μία σε βρεγμένο οδόστρωμα, σε αντίστοιχο αγώνα του ίδιου θεσμού.

Ο Βασίλης ήδη στις δοκιμές που έγιναν στο Misano ένα μήνα πριν έδειξε ότι έχει τις προδιαγραφές να φέρει ακόμη μία νίκη καθώς ήταν ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο κάτω από τον χρόνο των υπολοίπων συναθλητών του.

Τον Κορωνάκη στηρίζει η ΚΤΜ S.E.E. και η ομάδα του Skourtas Racing Center.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βασίλης Κορωνάκης, αναβάτης της ΚΤΜ  Skourtas Racing Center  είναι ο νικητής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ταχύτητας επί 3 χρόνια στις κατηγορίες Νέων 2015-2016 και 2017 SS300.

Με την συμμετοχή του σε όλο το πρωτάθλημα του ADAC Junior Cup, powered by KTM για το 2018 ανοίγει πλέον τα φτερά του σε μία συστηματική προσπάθεια και αγώνα για να κατακτήσει και τις ευρωπαϊκές πίστες. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία.

Χορηγοί
KTM SOUTH EAST EUROPE – Sko;urtas Racing Center – PAPASTAVROU SHOPSSHELL KEFALLONITI-PIZZA FLOGA- JOY’S CAFE- BIKERS &BIKES – RTR SGOUROS -SFINAKI BAR – FLISVOS CAFE RESTAURANT – V&K VIP TRANSFERS -TSIRIGAKIS STIHL-AIMON VIDEO PHOTO-METRO CREPE STATION