Ο Marc Coma παραιτήθηκε από την θέση Διευθυντή του Dakar

Ο Marc Coma, Αγωνιστικός Διευθυντής του Ντακάρ, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη θέση του από το μεγαλύτερο ράλι στον κόσμο για να αφοσιωθεί πλήρως σε προσωπικές του επιχειρήσεις.

Η Amaury Sport Organization θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της στον Marc για τα τρία χρόνια που πέρασε ως μέλος της οργάνωσης. Πράγματι, ο Marc είχε θέσει όλη του την ενέργεια και τις δεξιότητες σε κορυφαίο επίπεδο για να υπηρετήσει το Ντακάρ, δουλεύοντας χέρι-χέρι με όλα τα μέλη της οργάνωσης και μεταφέροντας την πλούσια εμπειρία του στους συναδέλφους του. Ο αθλητικός οργανισμός Amaury ελπίζει να έχει παρόμοια επιτυχία στην νέα του δουλειά.

Marc Coma: «Αφού αγωνίστηκα στο Ντακάρ και το κέρδισα πέντε φορές, ήμουν αρκετά τυχερός που ανακάλυψα τι είναι σαν στην άλλη πλευρά του φράχτη και την καταπληκτική μηχανή οργάνωσης που τρέχει αυτό το εξαιρετικό γεγονός. Βρέθηκα στην καρδιά του αγώνα για τρία χρόνια, σε επαφή με ειδικούς που είναι απολύτως αφοσιωμένοι στο έργο τους. Έμαθα πολλά για τον επαγγελματισμό και τη δέσμευση των οργανωτικών ομάδων που δουλεύουν σε ένα γεγονός μοναδικό σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω ότι το Ντακάρ θα συνεχίσει να είναι το θέμα του ενθουσιασμού και των ονείρων για τα επόμενα πολλά χρόνια.»

Related Posts