Ο Marc Marquez κυριάρχησε την πρώτη ημέρα στο Austin στην Αμερική – Honda , Ducati και Yamaha στο Top 3 – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Ο Marc Márquez κυριάρχησε και στη δεύτερη συνεδρία FP2, σε στεγνή πίστα, στο Ωστιν.

Το FP2 ήταν στεγνό, κάτι που ήθελαν όλοι γιατί αναμένονται καταιγίδες για το Σάββατο, αλλά ήλιος για την Κυριακή, οπότε η μάχη για το Q2 και την Pole position θα είναι περίπλοκη.

Το μεσημέρι έκανε ζέστη με 30 βαθμούς στον αέρα και 41 στην άσφαλτο και αυτό επέτρεψε στους οδηγούς να δοκιμάσουν διαφορετικά ελαστικά.

Το κοινό παράπονο όλων, σε όλες τις κατηγορίες, είναι οι λακκούβες. Σύμφωνα με τους αναβάτες, υπάρχουν περισσότερες από ό, τι το 2019, στην τελευταία επίσκεψη του MotoGP.

Ο Marc Marquez αφού έθεσε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη συνεδρία FP1 στο βρεγμένο, έκανε το ίδιο και στο Free Practice 2

Ο οδηγός της Honda έκανε χρόνο 2:04.64, και έμεινε στην κορυφή όπου ήταν την περισσότερη ώρα!

Στην δεύτερη θέση ο εξαιρετικός και πάλι Jack Miller με το Ducati με μόλις 15 χιλιοστά διαφορά.

Τρίτη θέση για τον πρωτοπόρο της παγκόσμιας κατάταξης, Fabio Quartararo με το Yamaha Factory, ο οποίος ήταν πίσω 0,202s.

Στην 4η θέση και 5η θέση τα δυο Honda των Pol Espargarò (HRC) και Takaaki Nakagami (LCR).

Την πρώτη εξάδα έκλεισε ο Francesco Bagnaia, μπροστά από δυο ακόμα Ducati της Team Pramac, του rookie Jorge Martin και τοy Johann Zarco.

Στην 9η θέση το πρώτο Suzuki του Alex Rins ενώ την κορυφαία δεκάδα που περνά απευθείας προσωρινά στο Q2 έκλεισε ο εξαιρετικός Enea Bastianini rookie της Ducati Avintia.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner