Ο Maverick Vinales συνεχίζει να κυριαρχεί στο Assen, ταχύτερος και στο FP3 – Ποιο περνούν στο Q2 – Αποτελέσματα – Χρόνοι  

Ο καιρός ήταν σύμμαχος των οδηγών που μπορέσαν να πιέσουν για ένα καλύτερο χρόνο κι μια απευθείας είσοδο στο Q2.

Ο Maverick Vinales συνεχίζει να κυριαρχεί στο Assen και στα τρίτα ελευθέρα δοκιμαστικά, αφού σημείωσε τον ταχύτερο γυρο, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1.32.336, που είναι και ο ταχύτερος μέχρι τώρα, και φαίνεται πως έχει φύγει εντελώς από την κατάσταση που ήταν στο Sachsenring.

Στην δεύτερη θέση ο πρωτοπόρος του παγκόσμιου πρωταθλήματος Fabio Quartararo με 0,197s διαφορά πίσω από τον ομόσταυλο του!

Τρίτος και τέταρτος ταχύτερος γύρος για τους αδελφούς Espargarò, με τον Pol (Honda) μπροστά από τον Aleix (Aprilia), ενώ ακολουθούν τα δυο Suzuki  των Joan Mir και του Alex Rins.

Στην 7η θέση είναι η Honda του Takaaki Nakagami (LCR), μπροστά από τον KTM του Miguel Oliveira.

Ο Valentino Rossi έγραψε τον ένατο χρόνο και μπαίνει κατευθείαν στο Q2 με χρόνο 1: 32.894, μπροστά από τον Jack Miller με το εργοστασιακό και μοναδικό Ducati που πέρασε απευθείας στο Q2.

Θα πρέπει να περάσουν από την «παγίδα» του Q1 μεταξύ των “μεγάλων” ονομάτων οι : Johann Zarco (Ducati Pramac) Francesco Bagnaia (Ducati) και Marc Marquez.

Πρόγραμμα και ώρες του 9ου αγώνα MotoGP 2021 στο Assen – Ώρες των δοκιμαστικών και των Αγώνων στις 25-26-27/6/2021

Related Posts