Ο Νότης Παπαπαύλου “ΕΧΑΣΕ” την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SS300

Ξεκινώντας ο 1ος γύρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος στην κατηγορία SSP300 (SuperSport 300) που γίνεται στην πίστα του Aragon μαζί με το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WSBK είδαμε στις συμμετοχές να λείπει το όνομα του Νότη Παπαπαύλου, ο οποίος είχε προκριθεί και το όνομα του είχε συμπεριληφθεί στην αρχική λίστα συμμετοχών! (δείτε εδώ >>)

Ο Νότης Παπαπαύλου προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην κατηγορία SSP300 (SuperSport 300) του 2018, όταν μαζί με άλλους 10 αναβάτες οι οποίοι αναδείχθηκαν από τα εθνικά τους πρωταθλήματα, συμμετείχε στο Masterclass που οργάνωσε η ΥΑΜΑΗΑ στα πλαίσια του προγράμματος «bLU cRU» στη Latina της Ιταλίας στις 26-28 Οκτωβρίου. (σχετικό άρθρο εδώ >>)

Χθες ανακαλύψαμε με λύπη πως το όνομα του απουσιάζει από την λίστα συμμετοχών!

Επικοινωνήσαμε με τον Νότη Παπαπαύλου, οπού μας επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SSP300 2018 και μας είπε χαρακτηριστικά: «Θα βγει δελτίο τύπου σχετικά που θα αναφέρει τους λόγους και τα άτομα που “βοήθησαν” στο να μην πάω»

Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με την Yamaha και τον κύριο Αντρέα Κοσκινά υπεύθυνο του αγωνιστικού της YamahaMOTOΔΥΝΑΙΚΗΣ, για να πάρουμε την άποψη τους,  άλλα ήταν αδύνατον.

Φήμες για τους λόγους και τις αιτίες που αυτή η συμμετοχή χάθηκε και ανεπίσημα λόγια πάρα πολλά, αλλά τίποτα επίσημο και υπεύθυνο. Το γεγονός είναι ότι μια Ελληνική συμμετοχή σε ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΧΑΘΗΚΕ….. μια ευκαιρία ακόμα χτύπησε ΜΗΔΕΝ.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner