Ο Παρασκευόπουλος αλλάζει ομάδα στην μέση της σεζόν!

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος εν μέσω της σεζόν του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας 2017 αλλάζει ομάδα!

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος αγωνιζόταν για δεύτερη χρονιά, μέχρι και τον 2ο αγώνα του 2017 στην Τρίπολη με την ομάδα Team Wolf-Racing Motul!

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από καμία πλευρά, αλλά έγκυρες πληροφορίες λένε πως η συνεργασία του Παρασκευόπουλου με την Team Wolf-Racing Motul λύθηκε με πρωτοβουλία της ομάδας Team Wolf-Racing Motul.

Σήμερα Τετάρτη 24/5/2017, μόλις λίγες μέρες πριν από τον 3ο αγώνα του ΠΠΤ που θα γίνει στις Σέρρες , ο Χάρης Παρασκευόπουλος ήταν στην πίστα των Μεγάρων και έκανε δόκιμες και ρυθμίσεις με νέα μοτοσυκλέτα (μια Yamaha R1 2015, πιθανότατα είναι η μοτοσυκλέτα που αγωνιζόταν ο Μιχάλης Σπηλιώτης), και με την βοήθεια του μηχανικού Κώστα Σκαφίδα, που όπως λένε οι έγκυρες πληροφορίες θα είναι μαζί για τον αγώνα των Σερρών.

Ο Χάρης Παρασκευόπουλος, από την στιγμή της λύσης της συνεργασίας του με την Team Wolf-Racing Motul πριν από μια εβδομάδα περίπου, κάνει ενέργειες για να μπορέσει να συνεχίσει την σεζόν, χωρίς ακόμα να έχει να ανακοινώσει επίσημα τίποτα!

Μένει λοιπόν να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις και από τις δυο πλευρές, μέχρι τότε, το επόμενο ραντεβού είναι στις Σέρρες το Σαββατοκύριακο 27 και 28 Μαΐου για τον 3ο αγώνα της Σεζόν!

UPDATE: Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Wolf-racing MOTUL για την Διακοπή Συνεργασίας της με τον Χ. Παρασκευόπουλο

Related Posts