Ο Pol Espargaro κέρδισε την Pole Position στο Silverstone – Honda – Ducati και Yamaha στο Top 3 – Αποτελέσματα – Χρόνοι

O Pol Espargaro κέρδισε την πρώτη του Pole Position με την Honda, φέρνοντας το καλύτερο του φετινό αποτέλεσμα, εδώ στο Silverstone.

Σταματώντας το χρονόμετρο στο 1’58.889,κερδιε την τρίτη pole της καριέρας του και την πρώτη φέτος, αλλά και με την Honda, κάτι που ήθελε πάρα πολύ και την χαρακτήρισε σαν νίκη, κάτι που κάνει φανερό την πίεση που νιώθει για να βγάλει ένα καλό αποτέλεσμα στην νέα του ομάδα!

Στην δεύτερη θέση είναι ο Francesco Bagnaia που επιστρέφει στο top 3, γράφοντας χρόνο 1’58.911, μόλις 0.022s πίσω από τον πρώτο.

Την πρώτη σειρά εκκίνησης έκλεισε με την τρίτη θέση, ο Fabio Quartararo, με χρόνο  1’58.925, κλείνοντας και την μόνη τριάδα των οδηγών που κατέβηκε στο 1’58s.

Από την δεύτερη σειρά και την 4η θέση θα ξεκινήσει ο Jorge Martin, όπου για λίγο ήταν πρώτος με έναν εκπληκτικό χρόνο 1’58.008s που όμως ήταν άκυρος, όπως και ο ίδιος ήξερε, γιατί έκοψε στη στροφή 8, και έτσι ο γύρος του ακυρώθηκε, ενώ μέχρι να βγει στον πίνακα χρονών υπήρχε μια αναστάτωση και αναμονή!

Από την 5η θέση θα ξεκινήσει ο οκτώ φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Marc Marquez, φέρνοντας τα δυο Repsol Honda στην πρώτη πεντάδα.

Την τρίτη σειρά έκλεισε με την 6η θέση το Aprilia του Aleix Espargaro, με χρόνο 1’59.273 και 0.384s διαφορά από τον πρώτο!

Την τρίτη σειρά θα ανοίξει ο Jack Miller, στην 7η θέση μπροστά από τον εννέα φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, Valentino Rossi που είναι στην 8η θέση, μια θέση που θα του δώσει κίνητρα για τον αυριανό αγώνα, και τον Johan Zarco στην 9η που κλείνει και την τρίτη σειρά, ενώ χρειάστηκε να περάσει πρώτα από το Q1.

Η τέταρτη σειρά ανοίξει με τα δυο Suzuki, του Alex Rins που πέρασε από το Q1 και του Joan Mir, στην 10η και 11η θέση αντίστοιχα, ενώ την πρώτη δωδεκάδα έκλεισε το πρώτο ΚΤΜ με τον  Brad Binder.

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner