Ο  Razgatlioglu κέρδισε τον 1ο αγώνα στο Estoril και ο Rea το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2020

Ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) έγραψε μια ακόμα χρυσή σελίδα στο WSBK κατακτώντας το 6ο συνεχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, γράφοντας ένα ακόμα ρεκόρ που δύσκολα θα καταρριφθεί από άλλο οδηγό!

Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον πρώτο αγώνα στο Estoril ξεκινώντας από την pole position, και πήρε την καρό σημαία χωρίς να πιεστεί μέχρι το τέλος!

Την παράσταση έκλεψε ο Jonathan Rea οπού ξεκίνησε από την 15η θέση και έφτασε μέχρι και την 2η θέση στην μέση του αγώνα, τερματίζοντας τελικά στην 4η θέση γιορτάζοντας το 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, κάτι που μόνο αυτός έχει καταφέρει έως τώρα στην ιστορία του WSBK!

Την δεύτερη θέση του βάθρου στον 1ο αγώνα πήρε ο  βάθρου Chaz Davies (ARUBA.IT Racing – Ducati), κάνοντας έναν εκπληκτικό αγώνα και φτάνοντας στην 2η θέση, μπροστά από τον Αμερικανό Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Junior Team) ·

 Στην 4η θέση τερμάτισε ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jonathan Rea, μπροστά από τον  Leon Haslam (Team HRC) και τον Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) που έκλεισε την κορυφαία εξάδα του αγώνα!

Ο μονός οδηγός που κυνήγησε τον τίτλο πίσω από τον Rea, Scott Redding (ARUBA.IT Racing – Ducati) δεν κατάφερε να τερματίσει, αφού εγκατέλειψε από μηχανική βλάβη ενώ ήταν στην 15η θέση που είχε ανεβεί από την 22η θέση που ξεκίνησε τον αγώνα!

Related Posts