Ο Razgatlioglu κέρδισε τον 2ο αγώνα WSBK του Donington

Ένα σπάνιο σφάλμα του Rea τον οδήγησε σε πτώση ενώ ήταν πρώτος  επέτρεψε στον Razgatlioglu να πάρει μια σημαντική νίκη, αφού το έδωσε ένα προβάδισμα 2 βαθμών από τον Rea.

Μετά από ένα έντονο σαββατοκύριακο στο Donington Park, ο 2ος αγώνας 2 έδωσε ακόμα περισσότερο ένταση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike, καθώς ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με το BRIXX WorldSBK) πήρε μια δεύτερη νίκη το Σαββατοκύριακο και πέρασε τον Jonathan Rea (Kawasaki Η Racing Team WorldSBK) στην βαθμολογία, αφού ο Rea έπεσε! Ο Rea ξαναμπήκε στον αγώνα και τερμάτισε στην 20η θέση.

Ο Αμερικανός Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) διεκδίκησε το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν του 2021 με τη δεύτερη θέση αφού εκμεταλλεύτηκε τη πτώση του Rea και έμεινε μπροστά από τον Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team), εξασφαλίζοντας το 1- 2 της Yamaha μπροστά από τον Sykes που κέρδισε το δεύτερο συνεχόμενο τερματισμό του στο βάθρο φέτος.

Τέταρτος τερμάτισε ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) καθώς ο Βρετανός αναβάτης ανέκαμψε από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο μέχρι στιγμής.

 Ο Ολλανδός Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) τερμάτισε στην πέμπτη θέση μετά από ένα δυνατό Σαββατοκύριακο.

Την κορυφαία εξάδα έκλεισε ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK).

Ο Chaz Davies (Team GoEleven) τερμάτισε στην έβδομη θέση, παρά το  χτύπημα στον ώμο του μετά από ένα ατύχημα στο Misano την τελευταία φορά, τερματίζοντας δύο δευτερόλεπτα μπροστά από τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing – Ducati) στην όγδοη θέση. Το δίδυμο της ομάδας HRC, Leon Haslam και Alvaro Bautista ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα με την ένατη και δέκατη θέση αντίστοιχα.

Related Posts