Ο Razgatlioglu κέρδισε τον αγώνα Superpole στην Αργεντινή – Αποτελέσματα

Ο πλησιέστερος τερματισμός της Αργεντινής ήταν αυτός του σημερινού αγώνα Superpole καθώς ο Razgatlioglu κέρδισε τον Redding με διαφορά μόλις 0.046s.

Ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha Brixx WorldSBK) έστριψε για άλλη μια φορά πρώτος στη Στροφή 1, με τον Poleman, Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati), πίσω του, ενώ ο Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) έστριψε 3ος ξεκινώντας από την 5η θέση και πάλεψε αμέσως με τον Razgatlioglu και τον Redding.

Στο τέλος του 3ου γύρου, ο Redding έχασε έδαφος από τον Razgatlioglu αφού ένα λάθος που τον έκανε να ανοίξει και να βγει προς τα έξω στην τελευταία στροφή, επιτρέποντας στον Rea να φτάσει πολύ κοντά του και να τον πίεση ενώ ο Razgatlioglu μπόρεσε να αυξήσει το προβάδισμά του.

Ο Redding μετά από λίγους γύρους έφτασε και πάλι τον Razgatlioglu, γράφοντας τον ταχύτερο γύρο του αγώνα που είναι και το νέο ρεκόρ πίστας με 1’37.345s.  Οι δυο τους έδωσαν μάχη μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

Όπως και στον 1ο Αγώνα του Σαββάτου, ο Axel Bassani (Motocorsa Racing) έχασε έδαφος στην αρχή του αγώνα, αλλά μπόρεσε να αντισταθεί για να διεκδικήσει την τέταρτη θέση στον αγώνα Superpole αφού πέρασε τον Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK) στον 3ο γύρο.

Στην 5η θέση τερμάτισε ο Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team) με τον Andrea Locatelli (Pata Yamaha Brixx WorldSBK) να κλείνει την εξάδα.

Μετά την κατάκτηση του Warm-Up το πρωί της Κυριακής, ο Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team) κατέκτησε την έβδομη θέση αφού σημείωσε πρόοδο από την αρχική του θέση, με τον Michael Ruben Rinaldi (Aruba.it Racing-Ducati) στην όγδοη θέση. Ο Lowes θα ολοκληρώσει την τρίτη σειρά αφού τερματίσει στην ένατη θέση.

Related Posts