Ο Razgatlioglu κερδίζει ξανά στο Magny-Cours στον αγώνα της Superpole


Ο Toprak Razgatlioglu κέρδισε τον αντίπαλο του για τον τίτλο, Jonathan Rea σε έναν συναρπαστικό αγώνα Superpole στο Magny-Cours, καθώς οι δυο τους αλλάξανε θέσεις δύο φορές στον τελευταίο γύρο.


Στον πρωινό αγώνα της Superpole των 10 γύρων έδωσε το ίδιο αποτέλεσμα με τον εναρκτήριο αγώνα του Σαββάτου, αλλά αυτή την φορά οι δύο αντίπαλοι ήταν πολύ πιο κοντά καθώς ο Razgatlioglu τερμάτισε μόλις τρία δέκατα του δευτερολέπτου μπροστά από τον Rea. Ο αναβάτης της Yamaha πήρε την όγδοη νίκη της στη σεζόν και πήρε το προβάδισμα του πρωταθλήματος.


Στον τελευταίο γύρο, ο Rea κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για λίγες στροφείς αλλά στην τελευταία στροφή ο Razgatlioglu επιτέθηκε ξανά, και κατάφερε να αρπάξει τη νίκη από τον Rea.


Ο Alex Lowes μετά την πτώση του Σαββάτου, τερμάτισε στην τρίτη θέση, κατακτώντας το πρώτο του βάθρο σε δύο μήνες, μπροστά από τον Andrea Locatelli.

Ο Scott Redding από την όγδοη θέση στο grid, κατάφερε να τερματίσει στην πέμπτη θέση μπροστά από τους Michael van der Mark, Alvaro Bautista, Chaz Davies και Leon Haslam, με τον Michael Ruben Rinald να κλείνει την κορυφαία δεκάδα.
ρο.

Related Posts