Ο Razgatlioglu κυριαρχεί στο Magny-Cours κερδίζοντας και στον δεύτερο αγώνα

Ο Razgatlioglu κυριαρχεί στο Magny-Cours κερδίζοντας και στον δεύτερο αγώνα – Yamaha – Kawasaki και Ducati στο βάθρο – ΑποτελέσματαΟ Razgatlioglu σημείωσε τρεις νίκες στις τρεις στον γαλλικό γύρο του World Superbike μετά από μια ακόμη σκληρή μάχη στον δεύτερο αγώνα στο Magny-Cours μπροστά από τον Jonathan Rea, με τον οποίο είχαν μάχες που κράτησαν για το μεγαλύτερο μέρος της των 21 γύρων, με τον Scott Redding να συμπληρώνει το βάθρο

 

Ο Razgatlioglu έκανε το καλύτερο ξεκίνημα από την pole position και αρχικά κράτησε το προβάδισμα του αγώνα, αλλά άνοιξε την γραμμή του επιτρέποντας στον Rea να μπει στο εσωτερικό της στροφής και να πάρει το προβάδισμα. Στην πορεία προς τη Κ5, ο Alex Lowes ήθελε να εμπλακεί στη μάχη για την πρώτη θέση, αλλά ο Razgatlioglu και ο Rea μπόρεσαν να τον διατηρήσουν τις θέσεις τους.

Η κίνηση που κέρδισε τον αγώνα ήρθε στον 11ο γύρο μετά από απίστευτους δύο γύρους μάχης μεταξύ Razgatlioglu και Rea με τον Τούρκο σταρ να ξεπερνά τον Rea στη Κ5.


Ο Andrea Locatelli κατέκτησε την τέταρτη θέση μετά από ένα ακόμη δυνατό Σαββατοκύριακο για τον Ιταλό rookie, τερματίζοντας δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Redding στο τέλος του αγώνα. Ο Chaz Davies συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα μπροστά από τον Alvaro Bautista.


Ο Michael Ruben τερμάτισε έβδομος, περίπου δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Bautista, με τον Michael van der Mark στην όγδοη θέση. Ο van der Mark πάλευε για μια θέση στην πρώτη τετράδα, αλλά ένα τρομακτικό επεισόδιο με τον Locatelli στην ευθεία έναρξης-τερματισμού είχε σαν αποτέλεσμα να χάσει χρόνο και θέσεις και δεν μπόρεσε να επιστρέψει στο προπορευόμενο γκρουπ.

Ο Alex Lowes είχε ακόμη μια πτώση αυτό το Σαββατοκύριακο και δεν μπόρεσε να τερματίσει τον αγώνα.

Related Posts