Ο Razgatlioglu ταχύτερος του FP1 του WorldSBK στο Most – Αποτελέσματα – Χρόνοι

Το paddock του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Superbike 2021 ανέβηκε για πρώτη φορά στο Autodrom Most το πρωί της Παρασκευής, καθώς ο γύρος της Τσεχικής ξεκίνησε με τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά FP1.

Μετά από καθυστέρηση λόγω καιρικών συνθηκών στην περιοχή, η συνεδρία του WorldSBK ξεκίνησε εγκαίρως στις 10:30, αλλά η καθυστέρηση στο πρωινό πρόγραμμα προβλέπει αναδιάταξη του WorldSSP300.

Ολοκληρώνοντας τη συνεδρία ήταν ο Toprak Razgatlioglu (Pata Yamaha με το BRIXX WorldSBK), που έκανε τον ταχύτερο γύρο στο τελευταίο δεκάλεπτο, που καταγράφεται για πρώτη φορά στην πίστα του Autodrom Most.

Ο Razgatlioglu σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1’33.022s , ενώ πίσω του στην δεύτερη θέση τέλειωσε το FP1 ο Alex Lowes (Kawasaki Racing Team WorldSBK), ο οποίος εμφανίστηκε δυνατός στο τέλος της περιόδου, με χρόνο 1’33.622, ενώ ο Scott Redding (Aruba.it Racing – Ducati) έκλεισε την πρώτη τριάδα με χρόνο 1’33.663, φέρνοντας τρεις διαφορετικές μάρκες στην κορυφαία τριάδα!

Το δεύτερο Yamaha μέσα στην πρώτη τετράδα, ήταν του Marvin Fritz (IXS-YART-Yamaha) wild card συμμέτοχή, που είχες εξαιρετικοί απόδοση στην πρώτη συνεδρία.

Ο ηγέτης του πρωταθλήματος Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) ήταν ο έκτος με χρόνο 1’33.862, κλείνοντας και την εξάδα που κατέβηκε στο 1’33s.

Στην 7η θέση τέλειωσε ο Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team), μπροστά από το πρώτο Honda με τον Alvaro Bautista (Team HRC).

Ο Τοπικός Ήρωας, Karel Hanika (IXS-YART Yamaha) wild card συμμετοχή, ήταν στην ένατη θέση, , ενώ την πρώτη δεκάδα, έκλεισε ο Garrett Gerloff (GRT Yamaha WorldSBK Team).


Πρόγραμμα και ώρες του 6ου γύρου των αγώνων WSBK στο Most της Τσεχίας – 6 έως 8 Αυγούστου 2021

Related Posts