Ο Ryan Dungey Πολυπρωταθλητής  του Motocross κρεμάει τα γάντια του και αποσύρετε

Ο Πολυπρωταθλητής Ryan Dungey επιβεβαίωσε την απόφαση να τερματίσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στους αγώνες Motocross.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σε ειδική συνέντευξη Τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Angels Stadium του Anaheim, με τον Dungey και άλλα μέλη της ομάδας Red Bull KTM. Έκτος από την ανακοίνωση της απόσυρσης του Dungey είχε ομιλίες και δηλώσεις για τα επιτεύγματα του πολυπρωταθλητή.

Αυτή η απόφαση έρχεται ανάμεσα στο σύντομο διάλειμμα μεταξύ του 2017 Monster Energy Supercross Series και του 2017 Lucas Oil Pro Motocross Championship. Με αυτόν τον τρόπο, ο πρωταθλητής Supercross 2017, δεν θα πάρει μέρος στη σειρά των δώδεκα γύρων που θα ξεκινήσει αυτό το Σάββατο το απόγευμα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Dungey δήλωσε ότι το η προηγούμενη χρονιά ήταν μια απίστευτη πρόκληση και ότι οι προκλήσεις για την προετοιμασία της πίστας ήταν μερικές φορές πιο δύσκολες από την προπόνηση ή τον αγώνα. «Αποσύρομαι από το άθλημα που αγαπώ και απλώς θέλω να ευχαριστήσω κάθε άτομο και συνεργάτη που ήταν μέρος αυτού του καταπληκτικού ταξιδιού. Ανυπομονώ να περνάω χρόνο με την οικογένειά μου. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη και τις ευχές σας!»

Η σκέψη του Dungey να τερματίσει ή να συνεχίσει η καριέρα του,  ξεκίνησε στον περσινό αγώνα στο Λέικγουντ, στο Κολοράντο, μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλη την συνέντευξη Τύπου

Randomizer

georgopoulos_baner tzortzopoulos_baner