Ο Toprak Razgatlioglu κυριάρχησε στην Jerez κερδίζοντας και τον 2ο αγώνα WSBK – Yamaha, Ducati και Honda στο TOP 3 – Αποτελέσματα

Η δυνατή μάχη για τη νίκη στον 2ο αγώνα στην Jerez έγινε μεταξύ του Toprak Razgatlioglu και του Scott Redding, με τον Razgatlioglu να πετυχαίνει την 10η του νίκη και το 24ο βάθρο της σεζόν 2021!

Στην τρίτη θέση τερμάτισε το Honda με τον, Alvaro Bautista (Team HRC), φέρνοντας ένα βάθρο για την Honda!

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Andrea Locatelli (Pata Yamaha με Brixx WorldSBK), μπροστά από τον Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK), που δεν κατάφερε να μείνει στην κορυφή, κάνοντας έναν αγώνα επιβίωσης.

Την εξάδα έκλεισε ο Axel Bassani (Motocorsa Racing) που πίεσε πάρα πολύ τον Rea αλλά δεν κατάφερε να περάσει τον πολύ έμπειρο πρωταθλητή!

Στην 7η θέση τερμάτισε το εργοστασιακό Ducati του Rinaldi, μπροστά από τον  Michael van der Mark (BMW Motorrad WorldSBK Team).

Στην 9η θέση τερμάτισε ο Loris Baz (Team GoEleven), μόλις δύο δέκατα πίσω από τον van der Mark. Ο Αμερικανός Garrett Gerloff (ΚΟΧ Yamaha WorldSBK Team) έκλεισε και σε αυτό τον αγώνα την πρώτη δεκάδα του αγώνα.

Με τον Toprak Razgatlioglu να παίρνει τη νίκη και τον Jonathan Rea να τερματίζει πέμπτος, το προβάδισμα του Πρωταθλήματος βρίσκεται τώρα στους 20 βαθμούς  υπέρ του Razgatlioglu.

Related Posts